David Guetta, Tyga, James Arthur i Fatboy Slim na proslavi 20 godina Exita

Autor:

19.12.2019 16:33

Foto:

Foto:



Muzičke superzvezde, istinske legende i vodeći izvođači današnjice predvode prvih 20 imena objavljenih za veliku proslavu 20 godina EXIT festivala! David Guetta, Tyga, James Arthur, Fatboy Slim, Boris Brejcha, Sepultura, Artbat, Zhu, Meduza i mnogi drugi na Petrovaradinsku tvrđavu donose raznovrsne stilove elektronske, gitarske i hip-hop muzike, dok njihovi planetarni hitovi zajedno broje više od 20 milijardi YouTube pregleda! Listu prvih i udarnih izvođača Exita predvodi jedna od najtraženijih zvezda današnjice, David Guetta. Popularni Francuz je najuspešniji muzički producent 21. veka sa više od 100 miliona fanova na društvenim mrežama, preko 50 miliona prodatih albuma i singlova, kao i dve Grammy nagrade. Njegov nastup na Exitu biće prava svetska ekskluziva, a možda i poslednji u Srbiji, jer od iduće godine drastično smanjuje broj nastupa, i pojaviće se samo na nekolicini vodećih svetskih festivala. Srećom Guetta ne namerava da propusti veliku proslavu 20 godina Exita zbog dvodecenijskog odnosa sa našim najvećim festivalom, ali i zbog činjenice da je upravo on izglasan za najtraženijeg izvođača u velikoj anketi EXIT fanova.

Dvadeset godina Exita ne bi moglo da prođe bez povratka njegovih prvih hedlajnera koji su bili dovoljno hrabri, ili prosto dovoljno ludi da među prvima dođu na novi festival u Srbiji o kojoj su mogli da čuju sve suprotno od onog što su tamo doživeli upoznavši pritom najbolju publiku sveta licem u lice. Tako se na tvrđavu vraćaju bristolski alt-rokeri Kosheen, ali i Roni Size i LTJ Bukem, žive ikone bass muzike sastavljene u "back2back" specijalno za EXIT festival. Prvi slavljenički EXIT talas donosi i pregršt gitarskih titana, kao što je moćna brazilska Sepultura, a jaku prvu garnituru dopuniće i trenutno najtraženiji domaći bend, disko-rokenrol-elektro duo Buč Kesidi, kultni alternativni rok sastav E-play i novosadski heroji Love Hunters.

Novogodišnji poklon: Uz EXIT 2.0 i dvaput na more

U toku je velika novogodišnja akcija u kojoj se kupovinom ulaznice za jubilarni, dvadeseti rođendan EXIT festivala po promotivnoj ceni od 6.490 dinara, na poklon mogu dobiti i festivalske ulaznice za Sea Star u Umagu i Sea Dance na budvanskoj plaži Buljarica! Akcija traje do kraja godine i dovoljno je samo da se svi postojeći i budući kupci posle registruju u periodu od 1. do 29. februara na sajtu exitfest.org gde mogu i da kupe ulaznice, kao i direktno u prodajnoj mreži Gigs Tix. Turistički paketi za EXIT i druge festivale nalaze se na sajtu exittrip.org.