Darko Lazić: Svemu ružnom je kraj, ispred mene je novi život

Autor:

05.06.2019 14:14

Foto:

Foto:



Folk pevač Darko Lazić iza sebe ima buran životni period. Nakon što se oporavio od teške saobraćajne nesreće pevač se nedavno razveo, a sada je progovorio o svom odnosu s bivšom suprugom Anom Sević.

Ispovest Darka Lazića: Svako ko kaže da ga slava nije ponela, ne govori istinu

Lazić je ovih dana objavio pesmu "Majko", a mnogi su komentarisali da je posvećena bivšoj ženi.

Darko Lazić i Ana Sević se konačno razveli: Oko najvažnijeg pitanja nisu mogli da se dogovore

- Pesmu nisam posvetio Ani, ne znam zašto ljudi hoće da moja bivša žena još bude deo mog života, kad to nije istina. Sto puta sam rekao da me Sevićka kao žena ne zanima, već da smo u korektnim odnosima zbog ćerke i tu se stavlja tačka. Zaista od sada na pitanja o Ani više neću odgovarati, ona više nije, to jest odavno nije deo mog života i glupo je da pričam bilo šta vezano za nju - kategoričan je Darko, i otkriva kako reagovale kolege na njegov povratak na scenu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Darko Lazic (@lazardarkovic91) on Oct 22, 2018 at 1:57pm PDT

- Mnoge kolege su mi čestitale, naravno ima i onih ljubomornih, pa ćute sa strane, ali ja sam oguglao na to. Estrada je puna zlobe, koliko ima dobrih ljudi, ima i loših. Ne sumnjam da ima i onih koji bi više voleli da se nisam oporavio, da me nema, da sam mrtav i ispod zemlje, pošto sam sada mnogima opet konkurencija - rekao je Lazić, piše Srpski telegraf.

Darko je doživeo saobraćajnu nezgodu 23. okrobra prošle godine od koje se još nije u potpunosti oporavio, ali je zbog situacije u kojoj se našao promenio način života.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Darko Lazic (@lazardarkovic91) on May 31, 2019 at 11:24am PDT

Trudna verenica Darka Lazića se vratila u roditeljski dom: Pevač ponovo sam, vratio se starom životu?

- Naravno, morao sam da usporim, promenio sam život skroz, uozbiljio sam se. Zaista, sve što je bilo ružno je iza mene, a ispred mene je novi život. Hvala Bogu, sve ide kako treba, ja sam prezadovoljan. Marina je dobro, mada joj je iz dana u dan sve teže, jedva čeka da se porodi - rekao je Darko koji posle razvoda od bivše supruge sada planira venčanje sa trudnom verenicom Marinom Gagić, uprkos glasinama da ga je i ona ostavila.