Danijela Karić i Ivan Mileusnić: Stiže beba

Autor:

01.03.2019 21:26

Foto:

Foto:



Pevačicu Danijelu Karić (33), nekadašnja članica sastava D&D u kojem je bila sa sestrom od strica Danicom Karić  početkom novembra prošle godine, dečko je zaprosio na spektakularan način. Koreograf Ivan Mileusnić (33), sa kojim je bila u vezi godinu dana, organizovao je pravi mjuzikl ispred Hrama Svetog Save u Beogradu.

Danijela Karić i Ivan Mileusnić: Vreme je za bebu

Lepa plavuša, odnedavno potpredsednica marketinga i odnosa sa javnošću u porodičnoj kompaniji, rekla je “da”, a veridba uz omiljenu pesmu “All of Me” Džona Ledženda učinila ju je najsrećnijom ženom na svetu.

Posle rođenja dece, to mi je najradosniji dan u životu – rekla je tada za "Gloriju" Danijela, koja iz braka s fudbalerom Nikolom Martaćem ima desetogodišnjeg Filipa i osmogodišnju Moniku.

Samo nekoliko meseci kasnije, radosne vesti stigle su u porodicu Karić-Mileusnić, a Danijela i Ivan su presrećni jer će uskoro postati roditelji.

Danijela Karić: Naše malo carstvo na kraju grada

Ivan je svojevremeno za "Gloriju" rekao da sanja dan kada će postati otac i dok je njemu i Danijeli svejedno kog pola će biti beba, jedan član porodice navija da to bude muško.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Danijela Karic (@danijelakaric) дана 26. Јан 2019. у 1:06 PST

Monika ima mene, komšinice, a Filip je pomalo usamljen, pa mi stalno govori kako bi bio srećan da mu rodim brata. Hvala bogu, mlada sam, zdrava, i mislim da bi to bilo prelepo – rekla je Danijela nedavno za "Gloriju".