Daniel Kajmakoski dobitnik MTV nagrade

Autor:

15.10.2015 12:22

Foto:

Foto:



Daniel Kajmakoski je ovogodišnji dobitnik prestižne MTV Best Adria Act nagrade, na najboljeg regionalnog izvođača. On je osvojio najveći broj glasova u glasanju koje je trajalo protekle četiri nedelje.

Foto: MTV

Kajmakoskom je ovo prva osvojena MTV Best Adria Act nagrada. - Sama nominacija, u kategoriji sa priznatim muzičkim imenima, za mene je bila ogromna čast i priznanje. Ova nagrada je ogromno iznenađenje, a ujedno i velika motivacija u daljoj karijeri! Hvala svim fanovima koji su odvojili vreme da glasaju i koji su me sve vreme podržavali kao jedan! Hvala MTV-u na ovakvoj prilici i nadam se da je ovo samo početak zajedničke saradnje! - istakao je pobednik prvog “X Factora”.

Daniel Kajmakoski je osvojio više glasova od drugih izvođača nominovanih za MTV Best Adria Act nagradu – 2CELLOS, Marčela, Sassje i Hladnog piva.

Pevač iz Makedonije od danas u podne kreće u novi krug takmičenja u kojem će se boriti za zvanje najboljeg evropskog izvođača. Glasanje za ovu fazu trajaće do 24. oktobra u ponoć, takođe na sajtu www.mtvema.com.

Šest pobednika iz svih krajeva sveta, odnosno po jedan pobednik iz Evrope, Severne Amerike, Latinske Amerike, Afrike i Indije, Australije i Novog Zelenada i Azije, biće objavljen 25. oktobra na svečanosti dodele 2015 MTV EMA nagrada u Milanu.

Goran Anicic

Autor

Komentari. (0)

Loading