Dan zaljubljenih ima posebno značenje za Nevenu i Marka Vukesa (foto)

Glumica Nevena Vukes, nekada Ristić, i muzičar Marko Vukes trogodišnju ljubavnu idilu ozvaničili su sklapanjem braka u julu 2017. na ceremoniji u Mariji Bistrici, mestu gde je Marko odrastao.


Slavlje za pamćenje: Svi detalji svadbe Nevene Ristić i Marka Vukesa (foto)

Beogradska glumica, koja je osvojila publiku ulogama u serijama “Vojna akademija”, “Cvat lipe na Balkanu” i “Bićemo prvaci sveta”, svojevremeno je za “Gloriju” otkrila kakav brak i porodicu sa zagrebačkim muzičarem želi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nevena Vukes (@nevena.vukes) дана

Prvi ples i pesma napisana za mladu: Najdirljiviji trenutak sa Neveninog i Markovog venčanja (foto/video)

Moji roditelji su živeli u ljubavi i takvu porodicu sam i ja želela da oformim. Isto je i sa Markom. Brak i porodica koja postajete, taj samo vaš mali hram koji gradite, treba da čuvate bezuslovnom ljubavlju, slušanjem i razumevanjem. To je novi put za nas, iako se ništa posebno ne menja u našim životima. Jedino što taj osećaj odgovornosti jača, sad prema nama samima, a sutra, nadam se, i prema našoj deci – rekla je Nevena koja sa suprugom živi na relaciji Beograd-Zagreb.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nevena Vukes (@nevena.vukes) дана

Danas je Dan zaljubljenih, a za mladi bračni par ovaj dan ima i posebno značenje. Nevena je podelila emotivnu čestitku svom izabraniku…

Putovanje Nevene Ristić: Kako me je u gradu piva “iznenadila” jedna kafa

Pre 4 godine na današnji dan sretnem ovog čoveka…i od tada ga često srećem – napisala je glumica uz njihovu zajedničku fotografiju.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Pre 4 godine na današnji dan sretnem ovog čoveka…i od tada ga često srećem. ❤️ #valentine #vukesfamily #markovukes #nevenavukes

Објава коју дели Nevena Vukes (@nevena.vukes) дана

Autor: Gloria.rs
Foto: Gloria magazin/ Dalibor Danilović/ Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi