Dan zaljubljenih ima posebno značenje za Nevenu i Marka Vukesa (foto)

Autor:

14.02.2019 22:02

Foto:

Foto:



Glumica Nevena Vukes, nekada Ristić, i muzičar Marko Vukes trogodišnju ljubavnu idilu ozvaničili su sklapanjem braka u julu 2017. na ceremoniji u Mariji Bistrici, mestu gde je Marko odrastao.

Slavlje za pamćenje: Svi detalji svadbe Nevene Ristić i Marka Vukesa (foto)

Beogradska glumica, koja je osvojila publiku ulogama u serijama “Vojna akademija”, “Cvat lipe na Balkanu” i “Bićemo prvaci sveta”, svojevremeno je za “Gloriju” otkrila kakav brak i porodicu sa zagrebačkim muzičarem želi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nevena Vukes (@nevena.vukes) дана 22. Апр 2018. у 1:05 PDT

Prvi ples i pesma napisana za mladu: Najdirljiviji trenutak sa Neveninog i Markovog venčanja (foto/video)

Moji roditelji su živeli u ljubavi i takvu porodicu sam i ja želela da oformim. Isto je i sa Markom. Brak i porodica koja postajete, taj samo vaš mali hram koji gradite, treba da čuvate bezuslovnom ljubavlju, slušanjem i razumevanjem. To je novi put za nas, iako se ništa posebno ne menja u našim životima. Jedino što taj osećaj odgovornosti jača, sad prema nama samima, a sutra, nadam se, i prema našoj deci – rekla je Nevena koja sa suprugom živi na relaciji Beograd-Zagreb.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nevena Vukes (@nevena.vukes) дана 14. Феб 2018. у 3:33 PST

Danas je Dan zaljubljenih, a za mladi bračni par ovaj dan ima i posebno značenje. Nevena je podelila emotivnu čestitku svom izabraniku...

Putovanje Nevene Ristić: Kako me je u gradu piva “iznenadila” jedna kafa

-Pre 4 godine na današnji dan sretnem ovog čoveka...i od tada ga često srećem - napisala je glumica uz njihovu zajedničku fotografiju.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Pre 4 godine na današnji dan sretnem ovog čoveka...i od tada ga često srećem. ❤️ #valentine #vukesfamily #markovukes #nevenavukes

Објава коју дели Nevena Vukes (@nevena.vukes) дана 14. Феб 2019. у 4:41 PST