Dan u znaku uzavrelih strasti i iskrenih emocija: Kakve su vam ljubavne prognoze?

Ovan
Imate reputaciju da ste veoma emotivni, iako ste poprilično stabilni i prizemljeni. Ovo će posebno danas doći od izražaja kada uspete da ostvarite dublju vezu sa onim ko vam je drag. Zvezde vas ohrabruju da ostvarite dublju konekciju i stabilizujete svoju vezu na duže vreme.
Bik
Vaš partner bi mogao danas da vam bude pravi izvor zabave i podrške, posebno ako očekujete neke probleme na poslu ili u nekom drugom delu vašeg života. Postoji velika povezanost između vas dvoje. Današnji dan bi mogao još više da vas poveže i zbliži, što će vam oboma prijati.
Blizanci
Pod uticajem planetarne energije, danas biste mogli dobiti zanimljivu ljubavnu ponudu. Bez obzira na to šta se dešava u vašem životu, izgleda da imate priliku da se relaksirate u jednoj sjajnoj atmosferi prepunoj ljubavi. Sve što vam je danas potrebno je uživanje!
Rak
Današnja planetarna energija pružiće priliku svim vezama, ali prvenstveno onim koje su u začetku, da krenu u novom i toplijem pravcu. Koliko daleko ćete ići, to zavisi od vas. U najmanju ruku, imaćete priliku da ostvarite dublju povezanost.
Lav
Pod uticajem današnje astralne energije mogli biste uvideti da je vaš ljubavni život veoma povezan sa poslovnim. Nemojte nigde žuriti. Ukoliko to postane ozbiljno, onda će to biti na jedan opušten način. Nemojte ništa požurivati, jer zaista nema potrebe za tim – što sporije, to zabavnije!
Devica
Danas biste mogli uvideti da niste povezani sa partnerom na čisto fizičkom nivou, već na dubljem duhovnom i intelektualnom. To će vam doneti dosta ideja i razgovora, koji će vas još više zbližiti. Zvezde vas podržavaju da isplanirate jedno nezaboravno romantično veče.
Vaga
Ovo će biti veoma uzbudljiv dan kada je ljubav u pitanju. Planetarna energija obezbedila vam je nestanak svake tenzije. Ovo je dan, iskreno, kada treba otvoreno pokazati strast i iskrena osećanja, jer će vas to relaksirati i učiniti da se daleko bolje osećate.
Škorpija
Vaš partner danas će biti veoma nežan i posvećen vama, a takvi treba da budete i vi prema njemu. Zvezde vas podržavaju da uradite sve što je potrebno kako biste bili zadovoljni. Jednostavno budite ono što jeste, nemojte kritikovati druge nego im laskajte.
Strelac
Ukoliko postoji želja, postoji i način, posebno danas. Pričajte, smešite se, budite šarmantni i pokažite partneru koliko vam je stalo. Ukoliko niste u vezi, zvezde vas ohrabruju da kažete to onome ko vam se sviđa. Budite iskreni. Nećete imati nikakve sumnje u njegove namere.
Jarac
Danas ćete imati daleko više da ponudite partneru nego juče, to je sigurno. Vaše fantazije mogle bi postati stvarnost, a upravo su one te koje mogu popuniti prazninu i započeti jedno fizičko „izlečenje“. Pred vama je divan dan, te ga iskoristite.
Vodolija
Danas bi moglo doći do onog slatkog zavođenja koje jedno prijateljstvo pretvara u nešto dublje. Zvezde vas ohrabruju da malo flertujete sa osobom koja vam se sviđa (ili partnerom). To može da se desi u kancelariji usred svakodnevne rutine, ali će se svakako nastaviti i nakon radnog vremena.
Ribe
Sa današnjom planetarnom energijom, vrlo je moguće da će se ljubav razviti u sasvim novom pravcu, u vašem svakodnevnom okruženju, a sve zbog male kreativnosti i pravljenja atmosfere, koja jednu noć može pretvoriti u fantaziju. Ne mora to uvek da bude ezgotično putovanje u pitanju. Možete, dakle, kod kuće napraviti jedno takvo.

Autor: Gloria.rs
Izvor: http://www.horoskopius.com
Foto: Guliver/ Thinkstock
Podelite sa prijateljima:
Tagovi