Da li su se Kara Delevinj i Ešli Benson zaista venčale? Lepotice su rekle "da", ali...

Autor:

05.08.2019 16:15

Foto:

Foto:



Vest da su se poznata britanska manekenka i glumica Kara Delavinj (26) i glumica Ešli Benson (29) venčale  na tajnoj ceremoniji u Las Vegasu, obišla je svet.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Pop Culture ? (@popculture.films) дана 4. Авг 2019. у 1:25 PDT

Prema pisanju stranih medija, ceremonija s temom Elvisa Prislija jekoštala je 300 dolara, devojke su bile odevene u crno, među gostima su bili braća Džonas, Šarliz Teron i Sofi Tarner. Navodno je vlasnik kapelice Majkl Keli izjavio da je venčanje bilo vrlo emotivno.

- Bile su sigurne u to što rade i koliko znače jedna drugoj. Imale su ogroman osmeh na licu, a njihova želja je bila da sve bude jednostavno - izjavio je, a pisalo se i da su se lepotice nakon ceremonije odvezle u ružičastom kadilaku.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Cara Delevingne (@queencara_delevingne) дана 30. Јун 2019. у 3:25 PDT

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Curiosità Dei Vip ? (@curiositadeivip.fans) дана 4. Авг 2019. у 11:28 PDT

Ipak, istina je malo drugačija. Kara i Ešli jesu rekle "da" u Las Vegasu, ali n braku već prijateljstvu. Naime devojke su pre godinu dana organizovale specjalnu ceremoniju u slavu prijateljstva, ljubavi i podrške koju jedna drugoj pružaju. Da zaista nije bilo svadbe svedoči i podatak da ne postoji venčani list koji bi potvrdio da su Kara i Ešli sklopile brak.

Maja Gašić

Autor