Chanel, Balmain, D&G, Oscar de la Renta: Najglamuroznija izdanja na dodeli Emija (foto)

Autor:

18.09.2018 15:15

Foto:

Foto:



Glamur je obeležio i ovogodišnju, 70. po redu dodelu nagrada Emi koja je održana u “Majkrosoft teatru”, u Los Anđelesu. Filmske i televizijske zvezde utrkivale su se ko će poneti najlepšu toaletu i privući najviše pažnje. Po izboru modnih urednika uglednog magazina "People", ove dame su se našle u samom vrhu liste najlepše odevenih.

Španska glumica Penelope Kruz nosila je bajkovitu kreaciju iz kolecije visoke mode kuće Chanel, a ogrlicu od kristala potpisuje Swarovsky.

Tamnoputa lepotica Tendi Njuton istakla je savršenu figuru u pink kreaciji interesantnog kroja Brandona Maxwella .

Glumica Džesika Bil i njen suprug, muzičar Džastin Timberlejk bili su jedan od najelegantnijih parova na dodeli Emija. Džesika je nosila haljinu Ralph & Russo.

Interesantna je bila i kreacija Sare Polson. Glumica poigravala se gotik stilom, a dramatičnom "looku" doprinela je crna haljina sa perjem iza koje stoji modna kuća Oscar de la Renta.

Jedna od najlepših glumica, Skarlet Johanson, bila je zapažena crvenom tepihu u beloj haljini otvorenih ramena poznatog brenda Balmain. Na dodelu nagrada je došla u pratnji dečka Kolina Džasta.

Mlada glumica Natalija Dajer unela je dah starinskog glamura u zlatnoj haljini sirena kroja. Iza ove kreacije stoje modni magovi Dolce & Gabbana.

Keri Rasel, zvezda serije "The Americans", našoj publici poznata po ulozi Felisiti u istoimenoj seriji, odlučila se za seksi šik stajling. Zuhair Murad je savršeno spojio izazovnu prozirnu suknju sa prilično zatvorenim gornjim delom optočenim perlicama i perjem.

Uvek bepsrekorna Hajdi Klum i ovog puta se istakla na crvenom tepihu. Svilena haljina boje breskve isticala je njenu savršenu figuru, a posebnu pažnju je privlačila bogata dijamntska ogrlica juvelirske kuće Lorraine Schwartz.

Glumica Andžela Sarafijan imala je možda i najzanimljiviju kreaciju na ovogodišnjoj dodeli Emija. Crna Christian Siriano korset haljina sa žiponom ukrašena je milionima kristačića.

 

Maja Gašić

Autor