Četvrti put u ulozi oca: Prvi čovek Formule 1 dobio sina u 89. godini

Autor:

02.07.2020 12:23

Foto:

Foto:



Porodica Ekleston postala je bogatija za još jednog člana...

 

Berni Ekleston je postao otac po četvrti put i to u svojoj 89. godini. Žena direktora Formule 1, Fabiana Flosi na svet je donela sina kog je par nazvao As.

As je čak 64 godina mlađi od Bernijevog prvog deteta - Debore, koju ima iz prvog braka sa Ajvi Bamford. Biznismen se novim članom porodice pohvalio stranim medijima, rekavši da je izuzetno ponosan otac, dok je njegova žena Fabiana sa javnošću podelila i vest da je porođaj prošao jednostavno i brzo, te da je porođaj trajao samo 25 minuta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fabiana Ecclestone (@fabianaecclestone) on Aug 8, 2019 at 11:58am PDT

Direktoru Formule 1 ovo je prvi sin nakon tri ćerke - Debore iz svog prvog braka, Tamare i Petre iz zajednice sa Slavicom Radić s kojom se razveo nakon 23 godine braka.

Berni i Slavica Eklston razveli su se nakon više od 23 godine braka i tako je okončana veza bivšeg šefa Formule 1 i atraktivne Riječanke koja je odrasla u Laktašima, odakle joj potiču i roditellji.

Berni Eklston priznao je da nije želeo razvod, za razliku od njegove tadašnje supruge.

 

Pročitajte i... Mišel Vilijams drugi put u ulozi majke: Ćerka preminulog glumca postala sestra

 

- Izbacila me - rekao je bogati Britanac i dodao da je u vreme razvoda još bio zaljubljen u Slavicu.

- Imala je oko 50 godina i želela drugačiji život. Nije joj se dopalo da 17-18 puta godišnje odlazim od kuće - rekao je Berni.

- Slavica je bila izuzetna, drugačija od ostalih žena. Ne samo da je bila visoka, već je imala karakter - pričao je Berni, koji je 1982. godine, tokom trke F1 za VN Italije u Monci, upoznao tada dvadesetpetogodišnju Armanijevu manekenku Slavicu Radić.

 

Pročitajte i... Najlepši rođendanski poklon: Porodila se voditeljka Minja Miletić

 

Svoju treću ženu i majku svog sina jedinca upoznao je 2009. godine, a venčali su se 2012. Par je tokom Fabijanine trudnoće bio u samoizolaciji u svom domu u Sao Paulu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fabiana Ecclestone (@fabianaecclestone) on Sep 29, 2019 at 10:45am PDT

goran.anicic

Autor