Četiri godine borbe oko 120 miliona: Ričard Gir se konačno razveo

Autor:

19.10.2016 13:40

Foto:

Foto:



Glumac Ričard Gir (67) konačno je slobodan muškarac!

Nakon četiri godine agonije, sudova i pregovora, glumac je stavio tačku na brak sa koleginicom -  Keri Lovel (55). Razlog zbog kojeg je ova brakorazvodna parnica toliko dugo trajala je vrlo jednostavan - novac! Naime, bivši supružnici nisu nikako mogli da se dogovore kako da podele Girovu imovinu koja je procenjena na 120 miliona dolara.

Keri, koja je svetskoj javnosti postala poznata nakon uloge Bondove devojke u filmu "Dozvola za ubistvo" iz 1989, a naša publika je pamti po ulozi u seriji "Zakon i red", papire za razvod je podnela još 2012. godine, posle deset godina braka. Par Gir-Lovel se vrlo brzo dogovorio oko starateljstva nad sinom Homerom (16), međutim, podela imovine je predstavljala problem.

Ričard i Keri na početku veze

Četiri godine kasnije, dogovor je ipak postignut. Detalji sporazuma nisu dostupni javnosti, ali pretpostavlja se da će Gir isplatiti bivšoj pozamašnu sumu.

Međutim, čini se da je ova saga sa razvodom i natezanje oko novca glumcu donelo negativan publicitet. Naime, Gir je ovog leta prodao luksuznu kuću sa dvanaest soba u prestižnom Hemptonsu za 33 miliona dolara, što je skoro dvostruko niže od iznosa koji je tražio kada je kuću stavio na prodaju.

Gir i Sindi Kraford

Ričard i Keri su 2000. dobili sina Homera, a dve godine kasnije su se venčali. Glumica je iz prethodne veze sa glumcem Grifinom Danom (61) već imala ćerku Hanu (26), a Gir iza sebe još jedan brak. Naime, holivudski zavodnik je bio oženjen supermodelom Sindi Kraford, a brak je trajao od 1991 do 1995. godine.

Ričard Gir je trenutno u vezi sa Alehandrom Silvom, španskom publicistkinjom i aktivistkinjom koja je pune 34 godine mlađa od njega.

Glumac sa sadašnjom partnerkom, Alehandrom Silvom

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading