Ceo svet je uz Sinišu Mihajlovića: Miho, pobedi još jednom! (foto/video)

Autor:

14.07.2019 12:00

Foto:

Foto:



Proslavljeni srpski fudbaler Siniša Mihajlović juče je na konferenciji za novinare podelio sa javnošću tužnu vest. Aktuelni trener Bolonje saopštio je da boluje od leukemije.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Valeria Molin Pradel (@vallimp79) дана 13. Јул 2019. у 5:27 PDT

- Uradio sam testove koji su pokazali da imam leukemiju. To je bio težak udarac, danima sam plakao. Ceo život vam prođe pred očima. Jedva čekam da odem u bolnicu i započnem borbu. Objasnio sam svojim igračima da moramo da napadamo i da pobedimo. Ako budemo čekali i branili se, protivnik će nam zadati udarac. Moram da upotrebim svoju taktiku, i ne sumnjam da ću pobediti. Pobediću za moju porodicu, za moju decu, za sve one koji me vole - rekao je slavni sportista.

 

Mihajlović je otkrio i da je često išao na kontrole budući da u njegovoj porodici postoji istorija ove bolesti.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели VS hand made accessories (@vesnahandmadebag_vicenza) дана 13. Јул 2019. у 3:24 PDT

- Moj otac je umro od raka, pa se zbog toga redovno testiram. Niko od nas ne sme da misli da je neuništiv. Niko ne misli da se to može dogoditi njemu, a kada se dogodi, onda smo šokirani.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bologna FC 1909?? (@bolognafc1909_news) дана 13. Јул 2019. у 4:46 PDT

Nakon vesti da boluje od opake bolesti, Mihajloviću stiže podrška ic celog sveta, a među prvima su se oglasili njegovi Zvezdaši.

 

Nakon konferencije za novinare, Sinišu su ispred zgrade dočekali navijači Bolonje. Susret sa stotinama fanova italijanskog kluba i srpskog trenera bio je izuzetno dirljiv.

 

 

 

Maja Gašić

Autor