Ceca Živojinović priznala: Nedostaje mi naša ljubav (foto)

Autor:

09.06.2020 11:37

Foto:

Foto:



Koga je to poželela naša uspešna manekenka?

 

Manekenka Ceca Živojinović i glumac Aleksandar Radojičić važili su za jedan od najlepših poznatih parova sa naših prostora. Ipak, sredinom 2019. godine javnost je počela da spekuliše o njihovom raskidu, što su njih dvoje ubrzo i potvrdili. Navodno je razlog za kraj njihove romanse bila razdvojenost zbog poslovnih obaveza i manekenkinog angažmana u Americi.

Glumac je utehu vrlo brzo našao u manekenki Dunji Radičević, s kojom je u romantičnom odnosu više od pola godine. Sudeći po njegovom Instagram profilu ljubav između dvoje mladih nikada nije bila jača, a nedavno je, iako svoj privatan život retko deli sa publikom, na Instagramu podelio i nekoliko fotki sa svojom lepšom polovinom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandar Radojicic (@radojicic_aleksandar) on May 26, 2020 at 11:30am PDT

Atraktivna plavuša, Ceca Živojinović, takođe nije gubila vreme, pa se ubrzo našla u zagrljaju novog muškarca. Da je nastavila dalje i sreću pronašla na drugom mestu, sa javnošću je podelila početkom godine, objavivši na svom Instagramu fotografiju strasnog, novogodišnjeg poljupca sa svojim dečkom.

Fanovima se manekenka Ceca Živojinović putem društvenih mreža nedavno požalila kako joj nedostaje njena jača polovina i napisala:

- Prošlo je 3 meseca od kako me je ispratio na aerodrom. Tada smo jedno drugome obećali da ćemo se videti za mesec dana. Nedostaje mi naša ljubav i naše avanture.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ??CECA ???‍♀️ZIVOJINOVIC ?? (@cecazivojinovic) on Jun 6, 2020 at 2:09am PDT

Manekenka vreme trenutno provodi u Beogradu, a pandemija ju je sprečila da se vrati u Ameriku i bude sa svojim dečkom. Ipak, sudeći po komentarima ispod fotografije, par će uskoro ponovo biti zajedno, a ne sumnjamo da će to Ceci vratiti osmeh na lice.

goran.anicic

Autor