Ceca Ražnatović o iskrenom i drugarskom odnosu sa svojom decom

Autor:

30.09.2016 21:14

Foto:

Foto:



Popularna pevačica ostala je bez supruga nakon samo nekoliko godina braka pa je imala težak zadatak da svoju decu sama izvede na pravi put, trudeći se da nadomesti nedostatak oca u njihovim životima.  Njena deca su stasala u mlade ljude, Anastasija ima 18, a Veljko 20 godina, a tome kakav odnos imaju govorila je Ceca za emisiju "Premijera".

-Moj sin nije imao oca, kao ni moja ćerka. Imamo blizak odnos, čitava porodica, Imali su dve majke, babu, dedu, ujaka i svi smo se trudili da od njih napravimo normalne ljude da nemaju nikakvu frustraciju. O svemu pričamo otvoreno. Ponosna sam na svoj odnos sa svojom decom.

A photo posted by CECA (@craznatovic_official) on Jul 24, 2016 at 9:55am PDT


Onda je otkrila kako je postigla taj harmonični odnos.

-Roditelji treba što više da pričaju sa svojom decom. Ja sam oduvek htela prva da saznam, da li je lepo ili ružno, nego da svi prijatelji znaju, a da mi deca saopšte nešto, mada bilo i najgore. Ja ću prva skočiti da pomognem svom sinuMlada sam dobila decu, imam dva prijatelja Anastasiju i Veljka. Kod nas nema tabu teme jer meni su moja deca najveće bogatsvo, ne karijera, ne materijalno i ako ne uspem sa svojom decom, nisam uspela, rekla je Ceca.

A photo posted by CECA (@craznatovic_official) on Jul 27, 2015 at 2:48pm PDT

Veljko je nedavno rekao da se ponosi majkom

-Ona je mog oca i više nego ispoštovala, i sve njegove probleme ponela kao lavica, tako je i zovem. Nikad nam ništa nije falilo, samo reči hvale imam za najbolju majku na svetu. Sama je uvek bila protiv svih.

Komentari. (0)

Loading