Burak Ozčivit: Brak nije merilo sreće

Autor:

14.01.2017 15:36

Foto:

Foto:



Turski TV zavodnik Burak Ozčivit, najpoznatiji po ulozi Bali-bega u čuvenoj istorijskoj drami “Sulejman Veličanstveni”, zavladao je malim ekranima na svim meridijanima.

Nizom uspešnih projekata postao je sinonim za seriju koja garantuje uspeh. Šarmom večitog dečaka uglađenih manira, netipično sramežljivog za velike zvezde, Burak je zadobio posebno mesto u srcima obožavalaca, baš kao i oni u njegovom.

To se dokazalo još jednom pri njegovoj nedavnoj poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima, gde ga je u Dubaiju sačekala armija obožavalaca.

- Osećam se loše zbog toga što ranije nisam došao ovde. Znam koliko me vaši ljudi vole. Zbog toga sam toliko i uzbuđen. Želim da upoznam publiku u Dubaiju, osetim njihovu dobrodušnost i ljubav o kojoj su mi kolege toliko pričale - poručio je atraktivni brka u razgovoru sa tamošnjim novinarima, ne krijući oduševljenje što se nalazi u gradu u kom bi, kako kaže, voleo i da živi.

Poznat kao ljubitelj komunikacije putem društvenih mreža, na kojima ga prati više od pet miliona ljudi, Burak je istakao da ga poseta Dubaiju motiviše i u tom pogledu.

- Ovde me prati mnogi ljudi, a boravak u Emiratima odlična je prilika da obožavaoce upoznam uživo. Osetiti njihovu ljubav na licu mesta najlepši je dar našeg poziva - kaže Ozčivit, dodajući da je najveći izazov za svakog glumca da drži intimu daleko od očiju javnosti.

- To je jedini način da sačuvate ono što je istinski bitno - ljubav, zdravlje i razum. Samo tako možete ostati sa obe noge na zemlji. Donekle, Bali-beg i ja se tu ne razlikujemo mnogo. I za mene i za njega ljubav je svetinja - iskren je Burak, dodajući da o svadbenim planovima sa koleginicom Fahrije Evdžen i dalje ne razmišlja.

#SaintTropez

A photo posted by Fahriye Evcen (@evcenf) on Jul 10, 2016 at 5:17am PDT

- Volimo se i to je najvažnije. Brak ne doživljavam kao merilo ozbiljnosti veze. Mnogo mi je bitnije da u mojoj vezi sa publikom sve savršeno funkcioniše. Fahrije i ja ćemo se pobrinuti za nas kad osetimo da je vreme za to - ističe popularni glumac.

Komentari. (0)

Loading