Brodvej sprema mjuzikl o Farelu Vilijamsu

Autor:

29.03.2017 16:25

Foto:

Foto:



Muzička zvezda, producent i modni dizajner Farel Vilijams dobija svoj mjuzikl na Brodveju!

Muzičar je producentima ponudio priču o svom detinjstvu, a prošle nedelje su dogovoreni svi uslovi, tako da se već zna da će reditelj biti Majkl Mejer koji je već napravio mjuzikl prema albumu Green Daya "American Idiot".

Žika i Dragi Jelić: Sloboda s mirisom benzina i rokenrola

Projekt ima radni naslov "Atlantida", a priča će biti slična Romeu i Juliji, dok će muziku raditi upravo Farel Vilijams. Reditelj je kao polaznu tačku ove romatične priče koja će biti izvedena na Brodveju, uzeo detinjstvo četrdesettrogodišnjeg pevača. Za sada nisu poznati detalji, ni kako je poznati muzičar predstavljen u "Atlantidi".

Pored muzike, ovaj svestrani umetnik se poslednjih nekoliko godina počeo ozbiljno baviti i filmom, a jedan je od producenata Oskarom nagrađenog filma "Hidden Figures".

Za ljubitelje muzike Farela Vilijamsa ovo nije kraj iznenađenjima, s obzirom da je pevač ovih dana udružio snage sa Arijanom Grande u novoj pesmi koju najavljuje čuveni DJ Kelvin Heris. Reč je o pesmi "Heatstroke", koju pozanti DJ priprema za novi album.

Trostruko slavlje: Farel Vilijams dobio trojke!

Osim na poslovnom, muzičar koji je najširoj publici poznat po hitu koji je izveo sa grupom Daft Punk "Get Lucky", i u privatnom životu uživa punim plućima. Naime, Farel i njegova supruga manekenka Helen Lasičan  početkom 2017. godine su proširili porodicu, i postali ponosni roditelji tri preslatke bebe. Slavni pevač sa Helen već ima osmogodišnjeg sina Roketa, a tri bebe na svet su stigle u prvoj polovini januara. Par je u braku od oktobra 2013. godine.

Komentari. (0)

Loading