Britanski mediji obmanuli su svetsku javnost: Vest o trudnoći Megan Markl nije istinita!?

Autor:

30.10.2020 20:15

Foto:

Foto:



Otkako je pre dve godine rekla sudbonosno 'da' tri godine mlađem britanskom princu Hariju, bivša glumica, 39-godišnja Megan Markl na sebe je navukla ogromna očekivanja.

Pored onih uobičajnih kraljevskih pravila ponašanja koja su se nametnula vojvotkinji, s ulaskom u porodicu, Megna je dobila i dužnost da princu rodi naslednike.

Pročitajte i: Britanska kraljevska porodica dobila je novog člana: Kladionice se usijale, sin Megan i Harija zvaće se… (foto) 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on Oct 26, 2020 at 1:42pm PDT

Koliko god to možda surovo zvučalo, javna je tajna da se od supruga britanskih prinčeva očekuje da rode naslednike, pa je Megan tako bila pod velikim pritiskom javnosti i medija dok nije obelodanila kako je trudna s prvim detetom, danas jednogodišnjim sinom Arčijem. Međutim, očekivanjama tu nije bio kraj, već nekoliko meseci nakon rođenja dečaka, u medijima je počelo da se 'šuška' o novoj trudnoći.

Iako službene potvrde o pomenutoj trudnoći nije bilo, veliki broj medija preneo je u poslednjih godinu dana da je Megan trudna, a neki su išli toliko daleko da su otkrivali i pol bebe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on Oct 26, 2020 at 12:50am PDT

Magazin OK je u decembru prošle godine objavio naslovnu stranu na kojoj su naveli kako su Megan i Hari presrećni zbog devojčice koja stiže u njihovu porodicu, a vest su prvi saznali princ Čarls i supruga Kamila.

Iako je izvor za spomenuti medij detaljno opisao trenutak u kom je britanski prestolonaslednik saznao da će dobiti peto unuče, smao nekoliko nedelja nakon toga, Megan i Hari su obelodanili kako odlaze u Ameriku, a u svom poslednjem kraljevskom pojavljivanju, 39-godišnja Megan je zasijala u uskoj crvenoj haljini kojom je demantovala sve glasine o drugoj trudnoći.