Brbljanje, smeh i sestrinski ukor: Kraljičin rođendan u senci preslatkih mališana(foto/video)

Autor:

10.06.2018 22:20

Foto:

Foto:



Kraljičin rođendan koji se svake godine tradicionalno obeležava vojnom paradom, nisu propustili ni najmlađi članovi kraljevske porodice koji su s balkona Bakingemske palate pomno pratili događanje. Uzbuđeni princ Džordž nije mogao da obuzda emocije na velikoj završnici ceremonije, kada su avioni Kraljevskih vazdušnih snaga izvodili akrobacije na nebu, a na red ga je prizvala sedmogodišnja princeza

Najslađa gošća kod Megan i Harija: Princeza Šarlot je prava zvezda (foto)

Sedmogodišnja princeza Savana Filips, ćerka kraljičinog unuka i sina kraljevske princeze Ane, Pitera Filipsa, pratila je ceremoniju povodom kraljičinog rođendana iz prvog reda na balkonu Bakingemske palate, rame uz rame s četvorogodišnjim princom Džordžom, trogodišnjom princezom Šarlot i šestogodišnjom sestrom Islom.

Vojna parada od 1.400 vojnika i 200 konja i 400 muzičara okončana je velikom završnicom - akrobacijama aviona Kraljevskih vazdušnih snaga koji su s divljenjem pratili svi članovi kraljevske porodice, pogotovo oni najmlađi.

Malenog princa Džordža toliko je oduševio nastup Kraljevskih vazdušnih snaga da nije mogao da obuzda emocije. Kejt Midlton s vremena na vreme je princa i princezu opomenula za ponašanje, ali nestašnog princa ništa nije moglo da spreči u iskazivanju oduševljenja. Osim možda tri godine starije rođake.

Velika zaštitnica malenog Luja: Princeza Šarlot se ne odvaja od mlađeg brata

Njegovo brbljanje i smeh u jednom su trenutku zasmetali princezi Savani koja je princa Džordža odlučila da ućutka tako što mu je prstom dala znak da ućuti, a kada ju princ nije poslušao, devojčica je nestašnom princu stavila ruku preko usta. Mališanima je možda ovo bilo urnebesno smešno, ali ne i princu Vilijamu koji im je uputio neodobravajući pogled.

Kako je omiljena princeza Šarlot krenula stopama svoje bake Dajane

Za to vreme princezu Šarlot je nešto rastužilo, pa je brže bolje skoknula mami u zagrljaj dok se nije smirila. Fotografije najmlađih članova kraljevske porodice obišle su svet i u tren oka postale viralni hit.