Brat Marka Bulata preminuo u 48. godini

Autor:

29.07.2019 21:02

Foto:

Foto:



Novinar i urednik u Radio-televiziji Srbije, brat popularnog pevača Marka Bulata - Igor, preminuo je u 48. godini posle kratke i teške bolesti.

Igor Bulat je u Televiziju Beograd došao 1993. godine i kao mlad novinar izveštavao o problemima Beograda i Beograđana. Vodio je Jutarnji program, uključivao se sa beogradskih ulica, a u poslednje vreme uređivao je Beogradsku hroniku.

Za sobom je ostavio dvoje dece i suprugu. Iako je porodica znala da se bori sa kancerom jetre, vest o Igorovoj smrti duboko je potresla njegovog brata Marka.

- Moj brat Igor je bio bolestan... Prvo je imao autoimuno oboljenje bubrega i sa tim se borio četiri godine. U decembru su otkrili da ima rak jetre. Pio je jake lekove zbog bubrega i sve to utiče na organizam. Ja još uvek nisam u Beogradu. Poseta u bolnici je od 14 do 15, a ja sam pozvao doktora oko pola tri i tada su mi saopštili... - izjavio je za Telegraf.rs pevač.

Ovim tužnim povodom, oglasila se i Igorova matična kuća, RTS.

- Pamtimo ga kao kolegu koji je znao da nas nasmeje i kada nikome nije bilo do smeha; kao supruga i oca koji je bio posvećen svojoj porodici. Kao šampiona koji se spremao da podrži decu do Olimpijskih igara - navodi se na sajtu RTS-a.

Maja Gašić

Autor