Božić kod bake je najlepši: Princ Džordž i princeza Šarlot uživaju u posebnim povlasticama u domu Midltonovih

Autor:

01.12.2018 17:58

Foto:

Foto:



Deca princa Vilijama i Kejt Midlton, princ Džordž i prineza Šarlot, posebno se raduju odlasku kod bake Kerol i deke Majkla Midltona u njihov dom u Sandrigamu za vreme praznika.

Ispunjava im sve želje: Kejt Midlton otkrila omiljenu igru princa Džordža i princeze Šarlot

Kao i svake godine, nakon proslave Božića u Kensingtonskoj palati sa kraljevskom porodicom, Vilijam i Kejt sa decom odlaze u Sandrigam, a ove godine će i maleni princ Luj osetiti prazničnu atmosferu u domu Midltonovih.

Majka vojvotkinje od Kembridža, Kerol, otkrila je za britanske medije kako izgleda njihova porodična proslava Božića.

Baka Midlton, kojoj su ćerke ove godine podarile još dva unuka (Kejt je u aprilu rodila Luja, a Pipa u oktobru Artura), kaže da su do sada Džordž i Šarlot uživali u posebnim povlasticama prilikom porodičnim poseta.

Persijski tepisi i antikne lampe: Zavirite u dom Kejt Midlton i princa Vilijama (video)

Mališani su imali tu privilegiju da sami okite jelku, a kako ih je ovaj ritual posebno uveseljavao, baka se postarala da u njihovom prostarnom domu ima što više drvaca za kićenje.

Pipa Midlton i Džejms Metjuz: Prva šetnja s bebom (foto)

Džordž i Šarlot obožavaju da sami kače ukrase na jelku, pa tako s jedna može naći gotovo u svakoj sobi, ispričala je baka Midlton.

Oduševljen životom na selu: Brat Kejt Midlton zbog milionskih dugova uplovio u novi biznis

Na radost starijih mališana Kejt i Vilijama, Luj i Artur su još uvek suviše mali da bi učestvovali u ovom porodičnom ritualu i ukrali im slavu, kaže Kerol.

Maja Gašić

Autor