Boris Novković: Da li neko zna da bivša supruga i ja odgajamo dete sa posebnim potrebama?

Autor:

07.11.2017 09:21

Foto:

Foto:



Popularni hrvatski pevač Boris Novković u aprilu ove godine rastao se treći put, a sada je sa prijateljima i pratiocima na društvenim mrežama podelio svoju veliku bol.

Emotivna poruka Borisa Novkovića sluti na razvod: Ines, hvala ti

Pevač je s trećom suprugom Ines Katić bio u braku samo osam meseci kad je njihovoj ljubavi u aprilu ove godine došao kraj. Prva Borisova ljubav bila je glumica Bojana Gregorić za koju se oženio početkom devedesetih i brak je potrajao pet godina. Posle toga je uplovio u bračnu luku s novinarkom Lucijom Matić s kojom je dobio dva sina - Nou i Bona.

Sit pretpostavki i lažnih avantura koje mu neprestano pripisuju mediji, Novković je odlučio da reaguje na društvenim mrežama otkrivši između ostalog i da već osam godina s bivšom suprugom odgaja sina s posebnim potrebama. To mu je, kaže, prioritet u životu i njegova misija.

Povratak Borisa Novkovića, majstora balade: Poslednja nada

I još nešto znam, znam, mnogi će reći što se raspravljaš zbog gluposti. Ali, kretena raznih i glava im praznih setim se, reči otrova malih lažova peku me i vrtim film stari, u meni se kvari zrno radosti, zrno časti koje gubi ovo dekadentno društvo na svetskom globalnom planu. Eto, zato imam hrabrosti progovoriti i reći istinu, zato jer je ovo moja stranica daje mi mogućnost da se branim, ne pristajte na hod pognute glave, branite se i budite to što jeste. Istina je nepobediva, ona se vidi u očima duše. I još nešto, da li iko zna da moja bivša supruga i ja već osam godina odgajamo sina, dete sa specijalnim potrebama. Eto, to je moja misija broj jedan za razliku od vaših reči otrova – napisao je Novković.