Bolno iskustvo glumice Mine Lazarević: Nakon pet godina bol je ista!

Autor:

20.10.2020 12:20

Foto:

Foto:



I nakon pet godina glumica Mina Lazarević preživljava istu bol, a reakcija njenog sina na nasilje koje je pretrpela posebno ju je pogodila!

Popularna glumica Mina Lazarević pre nekoliko godina bila je žrtva porodičnog nasilja, na tu temu dugo nije govorila, međutim sada je odlučila da otkrije određene detalje. Iako je situacija bila zaista napeta, Mina je iz svega izašla jača! Iako je bolnu situaciju uspela da prebrodi, posledice su i dalje prisutne a bolna sećanja koja je vežu za nemile scene porodičnog nasilja i dan danas joj ne daju mira. Deca su joj bila prilično mala, ipak stariji sin je na užas koji je preživela njegova majka imao izuzetno burnu reakciju.

U emisiji 'Preživeli' na televiziji K1 popularna Čupka iz 'Porodičnog blaga' iznela određene detalje o razvodu od bivšeg supruga, baletskog igrača Gorana Stanića. pomenuvši decu potekle su i suze...

Mina Lazarević: Moj život jeste velika borba, ali ne bih ga menjala ni za jedan drugi 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🔶️ IGRA SUDBINE (@igrasudbinetvserija) on Aug 3, 2020 at 9:52am PDT

- Nekada brakovi nisu rasturani zbog toga što je tradicija uvek bila na prvom mestu, pa je bilo sramota. Tradicija je u prošlom veku prekinuta. Sada, kada se neko razvede, pomisliš: 'Ja ne znam ni šta su tražili zajedno'. Kako će svako u tome da se ponaša to je individualno, to ne možeš da znaš na početku. - Rekla je Mina.

Ona je takođe istakla da je njen najstariji sin kog je dobila u braku sa prvim mužem Aleksandrom, burno reagovao na celokupnu situaciju, pa je u jednom trenutku ostala i bez reči.

- Pa, burno je reagovao, on je stariji. Normalno je da drugačije doživljava sve. Mislim, šta da ti kažem.. - Rekla je Mina koja nije uspela da zadrži suze u emisiji.

Mina Lazarević: Ne volim da me sažaljevaju 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K1 (@k1televizija) on Oct 19, 2020 at 12:52am PDT

Nemio događaj obeležio joj je život, a iako se trudi da nastavi dalje, posledice su prisutne.

Podsetimo, incident se desio u avgustu 2015. godine, a iz celokupne situacije lepa Mina izašla je kao pravi borac. Borila se, podizala troje dece, te se nikada nije žalila.

Mina je svojevremeno za 'Blic' istakla da se bori kao lavica, i da ništa ne može da je pokoleba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mina Lazarević (@minalazarevic_official) on Oct 10, 2020 at 10:45am PDT

- Evo, već više od 20 godina postojim i borim se kao lavica da i dalje postojim, da školujem i gajim troje dece najbolje što umem. Takođe otplaćujem neki stambeni kredit, a opet neki stariji od mene nisu ni imali mogućnost da uđu u kredit. Tako da ne žalim se, nisam neko ko kuka, ja sam borac i idem dalje stalno. - Objasnila je Mina kojoj je jedina želja da svoju decu zaštiti od negativnih uticaja.