Glumica pozitivna na koronu - Bojana Maljević se oglasila iz bolnice!

Autor:

24.12.2020 17:45

Foto:

Foto:



Pre nekoliko dana, glumica Bojana Maljević zabrinula je svoje fanove kada je na društvenim mrežama objavila da je pozitivna na korona virus. A poslednje informacije govore da je glumica završila u bolnici.

Naime, ona je na svom Tviter nalogu obavestila javnost o svom zdravstvenom stanju, ali je i naglasila da ne želi da se oglašava povodom svoje bolesti dok se ne bude izlečila.

- Nemam nameru da pričam u toku bolesti dok se ne izlečim. Ali jedno imam potrebu da vam kažem: Čuvajte lekare. Na izmaku su snage. Pomozite mi. Veliki heroji, koji su sa pacijentima svakog dana. Divim im se. Imaju teške kliničke slike jer su jako izloženi. I opet su tu, sa nama - poručila je glumica, ponovo ističući koliko su požrtvovani i harbri medicinski radnici.

Bojana je objasnila situaciju iz svog ugla, tačnije ugla osobe sa ozbiljnijom kliničkom slikom.

- Iz ugla osobe sa obostranom upalom pluća, izazvanom covid-19, većina stvari o kojima pišete deluje potpuno nebitno. Ipak, ima onih koji nikada ne zanemaraju suštinu i detalje, spasonosne za razvijanje zdrave inteligencije i neophodnog humora. Čuvajte se - istakla je Bojana.

Podsetimo, nedavno je voditelj Ivan Ivanović tokom Bojaninog gostovanja u njegovoj emisiji imao veoma žučnu raspravu sa glumicom koju je posle toga prozvao na svom tviter nalogu kada je saznao da je Bojana pozitivna. Međutim kada je uvideo da je situacija ipak ozbiljna, uputio joj je iskreno izvinjenje.

- Sada čujem da je Bojana u bolnici, zaista se izvinjavam. Ne bih ovo napisao da sam znao. Nadam se da će se brzo oporaviti.