Bojana Barović: Simeon je moj mali privezak (foto)

Kada je pre dve i po godine rodila ćerkicu Leonu, manekenka Bojana Barović glasno se zalagala za dojenje beba u javnosti.


Iako je zbog hrabre odluke nailazila na brojne kritike, supruga pevača Nikole Rokvića je istrajala u borbi protiv predrasuda, zbog čega je proglašena prvom ambasadorkom na “Festivalu dojenja” u Srbiji.

Bojana Barović sa tek rođenim sinom u emisiji uživo: Dojenje sad i odmah, ja se od bebe ne odvajam! (foto/video)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bojana Barovic (@bojanabarovic) дана

Bojana Barović: Simeonovo popodnevno “carovanje” (foto)

Od dojenja na javnim mestima nije odustala ni sa nedavno rođenim sinom Simeonom, a zašto misli da je to najbolje i za nju i bebu, lepa brineta je objasnila na društvenim mrežama.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bojana Barovic (@bojanabarovic) дана

Bojana Barović: Brižna majka i supruga, ali jedno joj ne ide od ruke (foto)

– Zašto je važno da podržimo dojenje? I zašto baš dojenje u javnosti? Pre svega, istina je da nam je svima udobnije da hranimo bebe svojoj kući gde možemo da se zavalimo u krevet sa gomilom jastuka i da uživamo! Ali šta se dešava posle par nedelja u toj istoj kući kada je beba već zrela da bude napolju, što je i preporučljivo kada dođe lepo vreme… Pa, zatim nas pozovu na neko lepo dešavanje, pa potom imamo neodložni sastanak ili slično… Dešava se prestanak dojenja. Vrlo brzo majke odustaju, a najbolje o tome nam govori statistika koja nije sjajna. Zato je Simeon moj mali privezak koji se skoro nikad ne odvaja od mene kao što vidite. On je srećan, a ja bezbrižna jer u svakom trenutku znam da sam tu za njega kada sam mu najpotrebnija, i tako nas dvoje pravimo prva zajednička sećanja i zdrav stub za ceo život – smatra Bojana.

 

Autor: Gloria.rs/M.G.
Foto: Miša Obradović, Miloš Nadaždin, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi