Boba Živojinović ženi prvenca: Filip i Aleksandra će imati venčanje iz bajke

Autor:

21.06.2018 11:19

Foto:

Foto:



Uzbuđenje koje su Britanci osećali pred venčanje omiljenog princa Harija sa američkom glumicom Megan Markl, donekle se može uporediti sa euforijom koja vlada zbog današnje svadbe sportskog menadžera Filipa Živojinovića i folk pevačice Aleksandre Prijović.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović: Veridba zalivena šampanjcem

Naslednik legende tenisa Slobodana-Bobe Živojinovića godinama važi za jednog od najpoželjnijih neženja kod nas. Aleksandra, koja je pažnju javnosti skrenula 2013. nastupom u takmičenju za buduće pevačke zvezde, pravu popularnost je stekla otkad je počela da se zabavlja s njim. Podatak da joj je “šefica” Lepa Brena, supruga Filipovog tate, daje posebnu čar ovoj ljubavnoj priči.

Boba koji pored Filipa ima još dva sina iz braka s folk divom - Stefana i Viktora, ne krije uzbuđenje zbog svadbe svog prvenca.

- Ženim svog prvenca i zato sam se maksimalno trudio da sve bude na najvišem mogućem nivou. Nadam se da se svi gosti dobro provesti i da će Filip i Aleksandra imati venčanje iz bajke - rekao je slavni teniser za "Alo!".

Ne mešam se u život budućim mladencima: Lepa Brena o venčanju, Aleksandrinim suzama, roditeljskim savetima

Aleksandra je za kumu, odnosno kuma odabrala Acu Pejovića, dok će uz mladoženju stajati jedan od naših najboljih košarkaša Miloš Teodosić.

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана 12. Мар 2018. у 3:03 PDT

U Crkvi svetog Vasilija Ostroškog u 13 časova održaće se crkveno venčenje, nakon čega se slavlje seli u Belekspocentar. Kako navode domaće mediji, crvenim tepihom ispred luksuzne novobeogradske hale prošetaće oko 900 zvanica. Par je pre nekoliko dana potpisao predbračni ugovor.

Maja Gašić

Autor