Blistav stan za samo pet minuta

Autor:

26.11.2019 10:00

Foto:

Foto:



On se „krije“ iza vrata, u ćošku, u ormaru ili ispod kreveta... da ne smeta. Ne „mota“ vam se oko nogu, ne sapliće vas na svakom koraku. Može da usisava i briše. Brz je i pouzdan. Jednom rečju, on je sjajan u svakom pogledu. On je Philips štapni usisivač, koji vas neće izneveriti kada je svakodnevno i brzo sređivanje stana u pitanju.

Iznenada su vam se najavili gosti da dolaze kod vas. Na parkingu su i samo što se nisu popeli do vašeg sprata. Osvrćete se oko sebe, na tepihu i parketu  pravi, mali, kreativni haos koji su napravila deca. Mrve od keksa i čipsa su na sve strane. U tragovima se vide i dlake od kućnih ljubimaca. Imate osećaj da vam kuća nikad nije izgledala prljavije.

Nemojte se nervirati, kuća će vam biti čista za samo nekoliko minuta uz pomoć Philips PowerPro Aqua 3u1 štapnog usisivača. Dovoljno je samo nekoliko poteza ovog štapnog usisivača i spremno ćete sačekati goste. Prednost ovog usisivača jeste što istovremeno, u samo jednom potezu, on usisava i briše pod a tu je i mali ručni usisivač  za uklanjanje mrvica sa stola ili nečistoća sa teško dostupnih područja.

Usisivač a briše pod?  - tako je. Ovaj štapni usisivač poseduje dodatak za mokro brisanje podova u vidu posude za vodu sa mikrofiber krpicom, koji se veoma  lako montira na sam usisivač, dovoljan je samo jedan „klik“.

Bežičan je, sa punjivom litijum-jonskom baterijom koja traje između 40 i 60 minuta, zavisno od modela. Dakle, baterija može da potraje i nekoliko usisavanja. Usisava i briše sve podne površine 

Usisivač je  veoma praktičan, nije glomazan, zauzima malo prostora, može se nasloniti uz bilo koji zid, spakovati u ostavu ili u ormar, gde neće zauzimati previše mesta.

 Kada ga nabavite, sigurno će vam postati jedan od najomiljenijih uređaja u domaćinstvu