Bivsa supruga Dijega Maradone zabranila je njegovoj poslednjoj ljubavi da prisustvuje sahrani čuvenog fudbalera!

Autor:

27.11.2020 15:00

Foto:

Foto:



Fudbalska legenda, Dijego Armando Maradona sahranjen je u Buenos Ajresu, a armija fanova želela je da prisustvuje sahrani. Čin se ipak odigrao u intimnom krugu porodice, a javnost je šokirala činjenica da je devojci preminulog Maradone bilo zabranjeno da prisustvuje sahrani.

Brojni navijači i obožavaoci imali su prilike da Maradoni odaju počast u Predsedničkoj palati, odakle je kovčeg sa njegovim telom prevezen na groblje.

Na sahrani Dijega Armanda Maradone prisustvovala je njegova bivša supruga Klaudija, ali je poslednjoj devojci fudbalske legende pristup bio zabranjen.

Pročitajte i: Umro Dijego Maradona, svet je ostao bez fudbalskog maga 

Laurence Griffiths Getty Images via Guliver

- Odluku je donela Klaudija, ne znam zašto su mi ovo uradili. Sve što sam želela je da kažem Dijegu zbogom. Bila sam mu poslednja devojka, imam pravo kao i svi drugi da se oprostim. Trebalo bi više da misle o Dijegu, koji nije više među nama. Bog vidi sve i platiće za ovo - rekla je u suzama Rosio Olivia pred kamerama španskih medija, prenosi "Nova S".

I druga bivša supruga, Veronika bila je prisutna, dok je njegov sin Dijego mlađi bio sprečen da iz Napulja doputuje, zbog pozitivnog testa na korona virus.

Pročitajte i: Hitna operacija zbog unutrašnjeg krvarenja: Maradona ponovo u bolnici 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Diego Armando Maradona (@diegoarmandomaradona1960)