Bivša članica "Spice Girls” u bolnici: Mel B hitno operisana (foto)

Autor:

11.12.2018 13:05

Foto:

Foto:



Pevačica Mel B hitno je operisana u jednoj klinici u Londonu.

Spice Girls ponovo kreću na turneju, ali bez Viktorije Bekam

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Scary Spice Mel b (@officialmelb) дана 17. Окт 2018. у 7:57 PDT

Ovu informaciju nekadašnja članica grupe “Spice Girls” podelila je sa prijateljima i fanovima na društvenim mrežama, a svi su se pitali šta joj se zapravo dogodilo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Scary Spice Mel b (@officialmelb) дана 8. Дец 2018. у 3:11 PST

Mel B je operisala ruku, a u opisu fotografije napisala je kako pored slomljene ruke ima povredu rebara koja su takođe polomljena.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Thankyou to all the wonderful nurses dr’s and my amazing surgeon for the care and expertise given to me here at the hospital I’ve been staying at,suffering 2 broken ribs a severed right hand needing emergancy care,to having had to have over a 3 hr surgery to repair the damage hence the purple sling,I’ve had to unfortunately cancel my book signing today in NY,I appolagise to each and everyone one of you who bought there tickets to meet me today?I’m absolutely gutted but I can assure you it WILL happen at a later date,I promise,but for now My right arm/hand is all stitched up and I’m trying to keep still to heal my broken ribs,ohhh the pain,but I’m in super safe hands with the care of everyone here at the hospital!!!!!thank you all for understanding,I love you all #accidentshappen #needtimetoheal #hospital

Објава коју дели Scary Spice Mel b (@officialmelb) дана 10. Дец 2018. у 12:29 PST

-Hvala predivnim medicinskim sestrama, doktorima i mom hirurgu koji su mi ukazali veliku pažnju ovde u bolnici, nakon što sam polomila dva rebra i ruku, operacija je trajala tri sata, zbog čega sam bila prinuđena da otkažem promociju svoje knjige u Njujorku. Izvinjavam se svima koji su kupili karte za događaj koji ću sigurno, naknadno održati, ali za sada, moja ruka je “zarobljena” u gipsu, bol je jak, ali, nalazim se u dobrim rukama. Hvala svima na razumevanju. Volim vas sve - napisala je pevačica koja sa bendom "“Spice Girls” uskoro planira povratničku turneju.

Hajdi Klum i Mel B: “Singl” mame u akciji (foto)

Čim su čule da im je prijateljica povređena, koleginice iz bivšeg benda odmah su stigle u posetu gde je nastala i ova zanimljiva fotka...

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Scary Spice Mel b (@officialmelb) дана 10. Дец 2018. у 5:39 PST

Pevačica je u biografiji koja je nedavno objavljena priznala da je kao članica žirija “X Factoru” dan započinjala konzumiranjem kokaina, budući da je u to vreme prolazila kroz mučan period sa svojim suprugom Stivenom Belafonteom.

Kokain, pokušaj samoubistva, razvod: Bivša Spajsica otkrila tamnu prošlost

-Da, i ovaj kao i prošli put, test je pokazao da nema droge u krvi - rekao je njen portparol povodom nesreće koja se dogodila Mel B. i dodao da je pevačica slučajno pala niz stepenice i da su povrede nastale na taj način.