Bio je energičan, talentovan i blistav: Oproštajna poruka Salme Hajek mladom kolegi koji je iznenada preminuo u snu

Autor:

08.07.2019 18:53

Foto:

Foto:



Dvadesetogodišnji glumac Kameron Bojs iznenada je preminuo juče, a mnogi se u neverici oprašaju od zvezde Diznijevog kanala.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Cameron Boyce (@thecameronboyce) дана 5. Јул 2019. у 4:13 PDT

Kako je potvrdila njegova porodica mladi holivudski glumac preminuo je u snu, a posebnu poruku na društvenim mrežama, potresena tužnom vešću objavila je glumica Salma Hajek.

- Imala sam tu čast da glumim Kameronovou majku u "Odraslima" 1 i 2, bili smo u kontaktu godinama. Bio je energičan, talentovan, ljubazan, velikodušan, zabavan i blistav. Njegova radost će zauvek ostati u našim srcima i on će igrati i sijati svuda. Saučešće njegovoj divnoj porodici - napisala je slavna glumica pored fotografija na kojima su prikazani kadrovi njihovog zajedničkog filma.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Cameron Boyce (@thecameronboyce) дана 29. Јун 2019. у 6:33 PDT

U svet poznatih zakoračio je igrajući u seriji "Jessie". Bojs je glumio je i u filmovima kao što su "Eagley Eye" i "Grown Ups", a u tinejdžerksom filmu "Descendants" glumio je sina Kruele De Vil, Karlosa.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Cameron Boyce (@thecameronboyce) дана 22. Мај 2019. у 8:26 PDT

-Teška srca saopštavamo da smo jutros izgubili našeg Kamerona. Preminuo je u snu od posledica napada koji je rezultat duge i teške bolesti sa kojom se borio. Svet je izgubio jedno od najlepših svetlosti, ali njegov duh nastavlja da živi u dobroti i saosećanju svih ljudi koji su ga znali i voleli - navela je porodica glumca u saopštenju za javnost.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

's ?Rip Cameron Boyce? I cant believe a beyond amazing guy is gone in this world too soon. He made me laugh a lot as a kid growing up to now seeing him rock as Carlos in Descendants which is one my all time favorite movies. It'll never be the same without him. Jessie, Bunkd, Grown ups and much more. Cant believe 3 hard deaths I'm dealing with this year. I am really going to miss Cameron. Amazing dancer , funny actor, and talented singer. Wish could have met him. Love you Cameron. Hope kenny the koala is ok without you. Trying to say positive joke aha. Know that we all love you and you'll be very miss. Thank you for being made in this world. Keep shining star. I dont believe in god. But I'll think as you as one the stars I see at night. Xoxo #cameronboyce #descendants3 #descendants2 #descendants #Disney #disneychannel #grownups #grownups2 #jessie #jackandtheneverlandpirates etc #ripcameronboyce

Објава коју дели Just twisted us? (@twistedfaiths) дана 8. Јул 2019. у 9:22 PDT

Bojs je nedavno završio snimanje serije "Mrs. Fletcher" koja će se na jesen emitovati na HBO-u.

Poslednju fotografiju na Instagramu Kameron je objavio dan pre odlaska, a njegov profil preplavljen je porukama saučešća ožalošćenih fanova.