Biljana Tipsarević: Deset godina ljubavi

Autor:

21.11.2016 10:51

Foto:

Foto:



Modnoj dizajnerki, koja je nedavno obeležila deceniju emotivnog odnosa sa suprugom, poznatim teniserom Jankom Tipsarevićem, brak je doneo stabilnost i podršku, dok je posle rođenja kćerke Emili postala odgovornija

Za samo četiri godine, od kad je na Beogradskoj nedelji mode predstavila prvu kolekciju, dizajnerka Biljana Tipsarević (33) stekla je status omiljene modne kreatorke kod onih žena koje vole sofisticiranost i otmenost. Upravo iz tih razloga za njenu haljinu odlučila se i supruga princa Mihaila Karađorđevića, Ljubica, koja primila čestitke u njenoj kreaciji na prijemu zvanica u Belom dvoru.

A ako to požele, Biljana od svake devojke može da napravi pricezu. Nedavno je predstavila najnoviju kolekciju „Modern Fairytale“, za koju ju je nesumnjivo inspirisala moderna bajka koju živi sa suprugom, teniserom Jankom Tipsarevićem (32) i njihovom dvogodišnjom kćerkom Emili. Par koji je deset godina zajedno, od toga šest u braku, spreman je i za proširenje porodice.

- Naravno da želimo još dece, ali ništa ne planiramo. Sve je to deo nekog većeg plana na koji mi ne možemo mnogo da utičemo. Ne opterećujemo se time i verujem da upravo zato u svakom trenutku maksimalno uživamo.

Koliko vas je majčinstvo promenilo?

- Potpuno. Emili mi je dala neku novu energiju, veći osećaj odgovornosti, ali na prvom mestu sreće. Svakako i malo više briga kojih ranije nisam imala. Veoma sam dobro organizovana, tako da majčinstvo nije promenilo moj poslovni ritam. Stvaram i kreiram kao i ranije, možda i sa više strasti.

Da li je za ženu važno da se ostvari kao majka?

- To je individualno. Svako od nas zna šta mu je potrebno u životu da bi bio srećan i ispunjen. Nisu sve žene iste i treba poštovati svačiji izbor.

Ostatak ovog zanimljivog intervjua možete da pročitate u najnovijem broju magazina Gloria koji je u prodaji od petka.

Komentari. (0)

Loading