Bila je skrhana: Kajli Minog o bolnom raskidu sa 19 godina mlađim verenikom


Kajli Minog, džepna venera, kako joj godinama tepaju mediji, važi za jednu od najlepših žena svetske muzičke scene, a danas izgleda bolje nego ikada jer se oporavila od bolnog raskida sa verenikom, mladim glumcem Džošuom Sasom.


Par je potvrdio vezu u novembru 2015. godine, a samo nekoliko meseci kasnije Kajli i Džošua su se verili. I dok je lepa australijska pevačica oduševljeno pričala o svom vereniku, njeni prijatelji bili su zabrinuti od samog početka pa su je upozoravali kako je mlađanom glumcu stalo samo do njenog novca i slave.

Ništa od venčanja: Kajli Minog raskinula veridbu

Devetnaest godina mlađi verenik Kajli Minog uselio se u njenu deset miliona funti vrednu vilu u Londonu, putovao svetom na njen račun, a navodno mu je, kako tvrde tabloidi, mnogo poznatija verenica platila i papreno presađivanje kose. A onda su u februaru ove godine počela sve glasnija šuškanja kako Džošua vara pevačicu s 34-godišnjom španskom glumicom Martom Milans, s kojom je snimao film u Kanadi.

Pevačica je skinula prsten s ruke i izbacila dečka iz kuće, a iako je priznala da je bila u potpunom šoku i skrhana, nikada nije javno govorila o razlozima prekida.

A da vreme leči sve, potvrđuje i lepa Kajli koja je godinu dana nakon veridbe odlučila da progovori:

Bila sam skrhana u početku, ali samopouzdanje sam vratila kada sam ponovo ušla u studio i počela da snimam nove pesme – otkrila je Minog.

Kajli Minog: Nikad neću biti majka

Za mene je to bio divan beg od svega lošeg, na više načina. Napokon sam mogla da izrazim svoja osećanja, jer sam najzad shvatila što je prava istina. Pisala sam o usponima i padovima, a muzika je za mene ljubav koja će uvek biti tu.

Kajli i Džošua su bili u vezi 3 godine, a pevačica je priznala kako je prebolela bivšeg dečka i više ne pati za njim.

Autor: Gloria.rs
Foto: Guliver/ Getty images/ Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi