Bijonse naučila lekciju: Nikada se više neću mučiti, dijeta mi je ugrozila zdravlje


Muzička zvezda Bijonse uskoro će predstaviti dokumentarni film koji će govoriti o njenom spektakularnom nastupu na muzičkom festivalu “Coachella” održanom prošle godine. Film govorio o višemesečnim pripremama za ovaj koncert. Kako je rekla, koncert je za pevačicu bio prilično naporan, a zbog rigorozne dijete kojoj se podvrgla kako bi svoju liniju dovela u red, Bijonse je ozbiljno ugrozila svoje zdravlje.

Uskoro nova kolekcija obuće i odeće: Bijonse najavila saradnju s popularnim brendom (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Uživanje u Indiji: Bijonse raznežila fanove fotografijom blizanaca (foto)

Kako bih došla do željenog izgleda, sebi sam odredila da neću jesti hleb, šećer, ugljene hidrate, mlečne proizvode, meso, ribu i alkohol– izjavila je Bijonse, koja se podvrgla rigoroznoj dijeti samo nekoliko meseci nakon što je rodila blizance Sir i Rumi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Zahvaljujem Bogu za sve ljude u mom životu: Intimnom proslavom Bijonse obeležila 37. rođendan

U filmu koji nosi naziv “Homecoming” Bijonse je otkrila kako je izgledao postporođajni proces, život okružen velikom porodicom i željom da se što pre vrati na scenu. Pevačica je priznala kako je svojevremeno mogla da vežba i po 15 sati dnevno, ali su je roditeljstvo, kao i godine, sprečili u nameri da se što pre vrati svojim nastupima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Bijonse: Drama u porodilištu

Napravila sam sebi ogroman pritisak, ali sam iz toga naučila i lekciju. Nikada se više neću tako mučiti. Osećam se kao nova žena u ovom poglavlju života i više ne pokušavam da budem ono što sam bila. To je najlepše što ti deca donesu takav stav– ispričala je muzička diva.

Autor: Gloria.rs
Foto: Guliver/ Getty images/ Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi