Bijonse naučila lekciju: Nikada se više neću mučiti, dijeta mi je ugrozila zdravlje

Autor:

18.04.2019 14:25

Foto:

Foto:



Muzička zvezda Bijonse uskoro će predstaviti dokumentarni film koji će govoriti o njenom spektakularnom nastupu na muzičkom festivalu “Coachella” održanom prošle godine. Film govorio o višemesečnim pripremama za ovaj koncert. Kako je rekla, koncert je za pevačicu bio prilično naporan, a zbog rigorozne dijete kojoj se podvrgla kako bi svoju liniju dovela u red, Bijonse je ozbiljno ugrozila svoje zdravlje.

Uskoro nova kolekcija obuće i odeće: Bijonse najavila saradnju s popularnim brendom (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Apr 17, 2019 at 12:30am PDT

Uživanje u Indiji: Bijonse raznežila fanove fotografijom blizanaca (foto)

-Kako bih došla do željenog izgleda, sebi sam odredila da neću jesti hleb, šećer, ugljene hidrate, mlečne proizvode, meso, ribu i alkohol- izjavila je Bijonse, koja se podvrgla rigoroznoj dijeti samo nekoliko meseci nakon što je rodila blizance Sir i Rumi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Apr 17, 2019 at 12:33am PDT

Zahvaljujem Bogu za sve ljude u mom životu: Intimnom proslavom Bijonse obeležila 37. rođendan

U filmu koji nosi naziv “Homecoming” Bijonse je otkrila kako je izgledao postporođajni proces, život okružen velikom porodicom i željom da se što pre vrati na scenu. Pevačica je priznala kako je svojevremeno mogla da vežba i po 15 sati dnevno, ali su je roditeljstvo, kao i godine, sprečili u nameri da se što pre vrati svojim nastupima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Jul 13, 2017 at 10:10pm PDT

Bijonse: Drama u porodilištu

-Napravila sam sebi ogroman pritisak, ali sam iz toga naučila i lekciju. Nikada se više neću tako mučiti. Osećam se kao nova žena u ovom poglavlju života i više ne pokušavam da budem ono što sam bila. To je najlepše što ti deca donesu takav stav- ispričala je muzička diva.