Bez fotošopa i svečane garderobe: Božićna čestitka princeze Viktorije o kojoj svi pričaju (foto)

Autor:

20.12.2017 16:51

Foto:

Foto:



Tradicija među kraljevskim porodicama širom sveta jeste da za Božić i Novu godinu objave porodične fotografije koje predstavljaju svojevrsne čestitke povodom predstojećih praznika. Ponekad se članovi monarhije okupe kako bi se slikali za ovu priliku, a češće se dešava da od već postojećih odaberu fotografije koji imaju posebno značenje.

A post shared by The Royal Couturier (@trcblog) on Dec 18, 2017 at 10:18pm PST


Tako su Kejt Midlton i princ Vilijam za čestitku odabrali fotku iz serijala koje je uradio Kris Džekson u Kensingtonskoj palati, a povodom rođendana malog princa Džordža.


I španska kraljica Leticija i kralj Felipe VI su za ovu priliku odabrali porodični portret napravljan  na balkonu njihove rezidencije u oktobru povodom Španskog nacionalnog dana.


Princ Albert od Monaka i njegova supruga Šarlin, za razliku od prošle godina na kojoj se bila cela porodica, ovog Božića i Nove godine su se odlučili da slikom svoje dece - princa Žaka i princeze Gabrijele, svojim sunarodnicima čestitaju praznike.


Ipak, fotka koju je ove godine pripremila švedska kraljevska porodica apsolutni je pobednik. Princeza Viktorija, naslednica švedske krune i njen suprug Danijel su zajedno sa decom -  princezom Estelom Silvijom Evom Meri princem Oskarom Karlom Olofom napravili set fotki na snegu. Bez svečane garderobe, šminke, fotopšopa... slika na najlepši način dočarava uživanje jedne obične porodice u zimskim čarolijama.

A post shared by Hänt (@hant.se) on Dec 19, 2017 at 9:05am PST

Pored portreta koji je osvojio svetski javnost, objavili su i kratak video...

Maja Gašić

Autor