Bajkovito venčanje teniske zvezde: Svi detalji glamurozne svadbe Serene Vilijams (foto)

Autor:

18.11.2017 13:03

Foto:

Foto:



Američka teniserka Serena Vilijams i suvlasnik društvene mreže "Redista" Aleksis Ohanijan venčali su se pre dva dana, a mladina prijateljica Kim Kardašijan kaže da je od samog početka znala da je Serena pronašla svog princa u Aleksisu.

Teniserkina prijateljica tvrdi da ima nos za takve stvari.

Teniserka okupila svetski džet-set: Udala se Serena Vilijams

- Već dugo poznajem Serenu i srećna sam što je pronašla svog princa - rekla je Kim za magazin "Vogue".

Znala je, dodaje, da je u pitanju prava ljubav otkako joj je Serena rekla kako je upoznala Ohanijana u Rimu.

- On je čini srećnom - dodaje Kardašijan.

Teniska zvezda i njen izabranik venčali su se 16. novembra u Centru za savremenu umetnost u Nju Orlenasu. Datum je značajan jer je, kako prenosi 24sata.hr, rođendan Ohanijanove pokojne majke Anke koja je preminula pre devet godina.

Zaljubljeni par koji je pre dva meseca dobio ćerkicu Aleksis Olimpiju priredio je venčanje za pamćenje, za koje je, prema navodima svetske štampe, izdvojio milion dolara.

Glamuroznoj ceremnoniji su prisustvovala brojna imena svetskog džet-seta među kojima su bile Bijonse, Kim Kardašijan, Eva Longorija i 200 drugih gostiju A liste.

Večera je bila inspirisana Italijom, a bend je svirao nekoliko Sereninih omiljenih Dizni pesama, uključujući "Be Our Guest".  Serena se na večnu ljubav Aleksisu zaklela u venčanici Sare Burton kreatorske modne kuće Aleksandar Mekvin, a nakit koji je nosila vredi čak 3,5 miliona dolara.

Mladenci su jedno drugom pročitali svoje zavete.

Serena Vilijams: Samo zbog jedne osobe pristala da se odvoji od ćerkice (foto)

- Uvek ću pričati loše viceva zbog kojih ćeš prevrtati očima. Najbolja si ne samo u sportu, nego i kao majka i supruga. Tako sam uzbuđen što zajedno pišemo poglavlja naše bajke - rekao je Ohanijan.