Anja Alač osvojila srca publike: Da li znate koja poznata glumica je njena majka?

Glumica je talenat nasledila od svojih roditelja…

 

Multitalentovana Anja Alač nedugo nakon što je napravila prve korake u svetu glume, postala je jedno od najprepoznatljivijih mladih lica u ovoj profesiji. Talenat za glumu nasledila je od svojih poznatih roditelja, Vesna Čipčić i Aleksandra Alača, a kroz serije Tate, Urgentni entar, Ruža vjetrova, Miris kiše na Balkanu i Montevideo, Bog te video, publici je i sama dokazala svoju nadarenost za odabranu umetnost.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Anja Alač (@anja_alac) on

Nedavno je prokomentarisala kako vidi svoju dosadašnju glumačku karijeru.

– Iskreno, do sada sam bila privilegovana jer je za mladu glumicu sjajno kada je u prilici da igra glavne uloge, koje su počesto lepe i dobroćudne heroine. Ali s obzirom na moj profesionalni pozorišni angažman koji traje osam godina, u poslednje vreme mi sve više prijaju i priželjkujem potpuno suprotno – sa teškim sudbinama, marginalne likove, u borbi za opstanak. Kada su žanrovi u pitanju, u teatru me više zanima komedija, a na filmu i televiziji drama – rekla je glumica Anja Alač u jednom intervjuu.

 

Pročitajte i… Neverovatna sličnost: Anja Alač starom fotografijom čestitala mami rođendan (foto)

 

Anja je otkrila i koji savet svoje majke, Vesne Čipčić, pamti i dan danas. Ona se vodi time da “gluma nije naslovna strana u novinama”, pa i pored toga što je poznata, svoju privatnost ipak ne deli sa javnošću.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Anja Alač (@anja_alac) on

– Navikla sam da živimo u vremenu kada je sve manje-više dostupno javnosti putem intervjua, društvenih mreža. Svako bira meru i verujem da neki uspevaju i da je zadrže na zavidnom nivou poštujući svoju intimu. S druge strane, svi smo za sebe, neko je introvertniji, a neko ekstrovertniji. Lako je osuđivati, a teže i ispravnije je zamisliti život u tuđim cipelama – priznala je Anja.

 

Pročitaj i… Žurka o kojoj svi pričaju: Kad Vesna Čipčić proslavlja odlazak u penziju (foto)

 

Poštovanje svoje intime nije jedini majčinski savet kog se Anja pridržava. Kad god je u glumačkoj nedoumici, nakon samoispitivanja, pomoć uvek najpre potraži kod majke za koju tvrdi da joj je poput vršnjakinje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Anja Alač (@anja_alac) on

– Vesna je puna snage, radosti i života. Kao koleginice, majka i ćerka, partnerke na sceni, prijatelji, u svim ovim ulogama se pronalazimo i mogu da kažem da sam zahvalna na tome – rekla je Anja jednom prilikom za Kurir Stars.

Autor: Gloria.rs
Foto: ATA Images, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi