Anja Alač osvojila srca publike: Da li znate koja poznata glumica je njena majka?

Autor:

26.06.2020 10:42

Foto:

Foto:



Glumica je talenat nasledila od svojih roditelja...

 

Multitalentovana Anja Alač nedugo nakon što je napravila prve korake u svetu glume, postala je jedno od najprepoznatljivijih mladih lica u ovoj profesiji. Talenat za glumu nasledila je od svojih poznatih roditelja, Vesna Čipčić i Aleksandra Alača, a kroz serije Tate, Urgentni entar, Ruža vjetrova, Miris kiše na Balkanu i Montevideo, Bog te video, publici je i sama dokazala svoju nadarenost za odabranu umetnost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Anja Alač (@anja_alac) on Apr 24, 2020 at 2:29am PDT

Nedavno je prokomentarisala kako vidi svoju dosadašnju glumačku karijeru.

- Iskreno, do sada sam bila privilegovana jer je za mladu glumicu sjajno kada je u prilici da igra glavne uloge, koje su počesto lepe i dobroćudne heroine. Ali s obzirom na moj profesionalni pozorišni angažman koji traje osam godina, u poslednje vreme mi sve više prijaju i priželjkujem potpuno suprotno - sa teškim sudbinama, marginalne likove, u borbi za opstanak. Kada su žanrovi u pitanju, u teatru me više zanima komedija, a na filmu i televiziji drama - rekla je glumica Anja Alač u jednom intervjuu.

 

Pročitajte i... Neverovatna sličnost: Anja Alač starom fotografijom čestitala mami rođendan (foto)

 

Anja je otkrila i koji savet svoje majke, Vesne Čipčić, pamti i dan danas. Ona se vodi time da "gluma nije naslovna strana u novinama", pa i pored toga što je poznata, svoju privatnost ipak ne deli sa javnošću.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Anja Alač (@anja_alac) on Jul 17, 2018 at 4:42am PDT

- Navikla sam da živimo u vremenu kada je sve manje-više dostupno javnosti putem intervjua, društvenih mreža. Svako bira meru i verujem da neki uspevaju i da je zadrže na zavidnom nivou poštujući svoju intimu. S druge strane, svi smo za sebe, neko je introvertniji, a neko ekstrovertniji. Lako je osuđivati, a teže i ispravnije je zamisliti život u tuđim cipelama - priznala je Anja.

 

Pročitaj i... Žurka o kojoj svi pričaju: Kad Vesna Čipčić proslavlja odlazak u penziju (foto)

 

Poštovanje svoje intime nije jedini majčinski savet kog se Anja pridržava. Kad god je u glumačkoj nedoumici, nakon samoispitivanja, pomoć uvek najpre potraži kod majke za koju tvrdi da joj je poput vršnjakinje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Anja Alač (@anja_alac) on Jan 9, 2018 at 11:44am PST

- Vesna je puna snage, radosti i života. Kao koleginice, majka i ćerka, partnerke na sceni, prijatelji, u svim ovim ulogama se pronalazimo i mogu da kažem da sam zahvalna na tome - rekla je Anja jednom prilikom za Kurir Stars.

goran.anicic

Autor