Andrijana i Dušan Borković postali roditelji: Ovo je najlepši dan u životu!


Najbolji srpski automobilista Dušan Borković(33) i njegova supruga Andrijana(31) postali su roditelji. Andrijana na svet je donela devojčicu kojoj je par dao ime Sofia.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Andrijana Borkovic (@aborkovic) дана

Dušan je bio uz suprugu tokom porođaja, a kada je video ćerkicu zaplakao je od sreće.

Dušan Borković: Kada sam saznao da je Andrijana trudna nisam znao da li da je grlim, ljubim ili da trčim, vičem i plačem od sreće

Ovo je najlepši dan u mom životu. Sve je prošlo u najboljem redu. Neizmerno sam ponosan na svoju suprugu i zahvalan na ovom savršenstvu koje mi je podarila. Sofia je kruna Andrijanine i moje ljubavi. Ćerka je stigla pred kraj jedne divne godine i najsnažniji je motiv za nove pobede – rekao je ponosni tata.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Andrijana Borkovic (@aborkovic) дана

Andrijana i Dušan postati su roditelji zahvaljujući procesu vantelesne oplodnje kojem su se podvrgli o čemu su nedavno govorili za magazin “Gloria”.

Suprug i ja smo prošli kroz proces vantelesne oplodnje i imali smo tu sreću da sam ostala u drugom stanju iz prvog pokušaja. Sada kada sam sve bliža momentu ostvarivanja uloge mame, pitam se zašto se na taj korak nismo odlučili ranije. Sve je više parova koji se suočavaju sa istim problemom, i mislim da im svaka podrška, uključujući i ovakvu kroz iznošenje našeg iskustva u javnost, mnogo znači – rekla je Andrijana, a Dušan dodaje:

Poručio bih svim muževima da budu najveća podrška svojim suprugama u ovom procesu. Ipak su one naši zmajevi!

Putovanje Dušana Borkovića: Šta se dogodi kad džin prošeta Bangkokom

A kako je reagovao kada je saznao da stiže beba i da će postati roditelji, proslavljeni automobilista je rekao:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Andrijana Borkovic (@aborkovic) дана

Dušan Borković: Kako je majstor za brzinu i crtaće postao Luis Hamilton

Supruga je uradila test i zajedno smo sačekali rezultat. Kada smo videli da je pozitivan, nisam znao šta ću pre – da grlim suprugu, ljubim je, trčim, vičem ili plačem od sreće. Svi roditelji znaju o čemu govorim. Teško je opisati i prepričati takvo emotivno stanje.

Autor: Gloria.rs
Foto: Jakov Simović/ Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi