Andrija Kuzmanović: "Ne doživljavam sebe kao šmekera"

Autor:

15.06.2020 12:40

Foto:

Foto:



Andrija je otvoreno pričao na temu ljubavi...

 

Glumac Andrija Kuzmanović, poznat po ulogama u seriji "Senke nad Balkanom" i filmu "Montevideo, Bog te video", otvorio je dušu i pričao o svom privatnom životu. On je prilikom svog intervjua priznao da ga porodica i prijatelji sve više pritiskaju kada je njegov ljubavni život u pitanju.

Andrija je za "Blic" izjavio da bi i sam veoma želeo da zasnuje porodicu, ali da ne želi da žuri i da veruje u to da se sve dešava u svoje vreme. Da li mu dosađuju sa pitanjima o ženidbi, glumac je odgovorio:

- Naravno, to je standardno pitanje i adekvatno mojim godinama. Rođendan mi je bio petog juna i napunio sam 36 godina. Mislim da će sve doći na svoje i da ću moći jednog dana da se pohvalim decom i jakom porodicom.

 

Pročitajte i... Andrija Kuzmanović: Čovek mora da bude zaljubljen da bi bio srećan

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by andrija kuzmanovic (@pedzidzons) on Mar 10, 2019 at 1:50am PST

Ovom prilikom je Andrija priznao i to da se i pored toga što je u četvrtoj deceniji života, ipak oseća kao veliko dete.

- Mislim da nikada neću shvatiti da sam porastao. Ostao sam onaj dečak koji voli da se igra. Uvek ću voleti da se igram jer moj posao je igra. Ovo je igra za ceo život i što se više igraš, maštaš, sve si bolji u ovom poslu - naglasio je šarmantni Andrija.

Ipak, iako je jedan od najpoželjnijih neženja u Srbiji, glumac Andrija Kuzmanović priznao je da ipak sebe ne doživljava na taj način i da su žene ipak veće merilo za njegov izgled, nego on sam. U jednoj životnoj ulozi sebe ipak više prepoznaje, nego u ulozi velikog zavodnika.

 

Pročitajte i... Andrija Kuzmanović: Nije mi važna ambalaža, žena može da me osvoji samo dobrom energijom

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by andrija kuzmanovic (@pedzidzons) on Feb 7, 2019 at 7:53pm PST

- Svi mi sebe doživljavamo kao šmekere i sve žene doživljavaju sebe kao ozbiljne ženske. Ono što želiš sebi, želiš i drugima. Ako sebe ne voliš, ne voliš ni druge. Ne mogu da kažem da sebe doživljavam kao šmekera, ali kao mangupa da - rekao je glumac Andrija Kuzmanović.

Podsetimo, Andriji se nedavno oprostio od oca, istankutog pedagoga, koreografa i direktora ansambla "Kolo", Radojice Kuzmanovića.

 

Pročitajte i... Andrija Kuzmanović: Nije mi važna ambalaža, žena može da me osvoji samo dobrom energijom

 

– Ja sam tako kod sebe probudio to da praštam drugima. Moj tata je mnogo praštao. Pamtio je, ali i praštao. Mnogo mi je pomogao jer sam ja dosta srčaniji i buntovniji od njega. Koliko me je njegov odlazak poremetio i uznemirio, toliko me je smirio. Moj tata je imao lep život. Proživeo je maltene tri života u jednom i ne treba da ga žalimo i ne smemo da ga žalimo. Može samo da nam bude žao jer je otišao prerano – naglasio je tada glumac.

goran.anicic

Autor