Andrija Kuzmanović: Legende se čuvaju u srcu i nose na grudima (foto)

Autor:

17.01.2018 21:20

Foto:

Foto:



Ulogom slavnog golmana Jakše u filmovima Dragana Bjelogrlića "Montevideo, Bog te video" i "Montevideo,  vidimo se", Andrija Kuzmanović privukao je pažnju publike.

Andrija Kuzmanović: Nije mi važna ambalaža, žena može da me osvoji samo dobrom energijom


Međutim, rola inspektora Pletikosića u Bjelogrlićevoj hit seriji "Senke nad Balkanom" zasigurno mu je donela status jednog od najtalentovanijih glumaca mlađe generacije.


Iako su njegovi razlozi za upliv u glumačke vode posve nesvakidašnji, o čemu je pričao u intervjuu za "Gloriju", Andrija se više nego odlično snalazi, a ne krije i da uživa u svojoj profesiji.

– Nisam želeo fiksno radno vreme, da se budim rano i svakog dana idem na isti posao. Međutim, da nisam imao afiniteta prema ovome i prepoznao kod sebe neki senzibilitet za sedmu umetnost, odnosno glumu, ne bih se nikad opredelio za to. Uvek sam težio tome da budem realan, kako prema ostalima, tako i prema samom sebi, ali sam otkrio da mogu da uradim neke stvari. Ispunjen sam kad god idem na probu ili set. Koliko god da mi je teško ili da sam umoran, uvek se zahvalim Bogu što sam jedan od malobrojnih privilegovanih ljudi koji se zapravo bave onime što zaista vole - ispričao je u razgovoru za naš magazin.


Sa legendarnim Draganom Nikolićem je delio kadar u ostvarenju "Montevideo, vidimo se", a na sebi svojstven način je iskazao poštovanje prema velikanu našeg glumišta...


Slikom koju je objavio na instagramu poručio je da se legenda ne sme zaboraviti...
Maja Gašić

Autor