Anđelka Prpić nikad lepša! Na premijeri filma njega je držala za ruku! (foto)

Autor:

11.02.2021 11:00

Foto:

Foto:



Sinoć je posle nekoliko odlaganja konačno održana premijera filma ,,Jedini izlaz" u kojoj glavnu žensku ulogu ima glumica Anđelka Prpić.
Uspešnoj glumici ovo je prva glavna uloga u filmskom ostvarenju, u žanru koji njoj do sada nije bio blizak, te i sama je više puta isticala da joj je to bio dodatni izazov. Uzbuđenje je sinoć bilo na vrhuncu, s obzirom na to da je njen filmski prvenac pušten u etar.

Tokom sinoćnje premijere, svi su se okretali za lepom Požarevljankom koja je zasenila sve prisutne svojim izgledom i lepotom! Komplimenata na račun izgleda ali i uloge je bilo mnoštvo, na kraju je dobila gromoglasan aplauz kao dokaz da ono što je uradila je i više nego odlično.

Crna haljina do poda sa dubokim šlicem nabrana na struku savršeno joj je stajala, kao savršen kontrast njenom tenu i plavoj kosi.Uz haljinu je ukopila špic salonke sa visokom potpeticom.Diskretnija šminka po kojoj je prepoznatljiva i blagi talasi u kosi dali su dodatnudozu prefinjene elegancije njenom stajlingu, a najlepši detalj na njenom licu bio je, kao i uvek njen prepoznatljivi osmeh, koji nije skidala sa lica cele večeri.

Kako se o glumičinom ljubavnom životu u prethodnom periodu dosta pisalo, a ona se nije mnogo oglašavala na tu temu, sve oči su sinoć bile uprte u njenu pratnju, gospodina Jakšu Prpića, njenog sina. Mama je i njegov stajling uklopila u skladu sa prilikom, te se Prpićkin naslednik pojavio u crnom odelu, kao pravi gospodin.

Pročitajte i: Anđelka Prpić otvoreno o razvodu: Srećna sam žena!

Da je nasledio mamin talenat, odavno je primetno, pa se Jakša na crvenom tepihu potpuno opušteno ponašao i uživao u pažnji koja je bila usmerena pre svega na njegovu mamu, ali i na njega.

U trileru „Jedini izlaz“ igraju još: Ljubomir Bandović, Milan Čučilović, Milena Predić, Jovo Maksić, dvojica kolega iz Makedonije – Nikola Ristanovski i Toni Mihajlovski, Kristina Kika Jovanović, Vladimir Aleksić, Sonja Kolačarić, Nebojša Milovanović i mnogi drugi.

Pročitajte još: Kad se udruže talenti i obožavaoci: Anđelka Prpić u specijalnom društvu! (foto)

Podsetimo, nakon odlaganja prve bioskopske premijere zakazane u decembru prošle godine, novo ostvarenje domaće produkcije dostupno je publici od večeras u bioskopskim salama.