Anđela Jovanović: Kad lepotica opasno dobro barata oružjem (foto)

Autor:

14.09.2017 10:01

Foto:

Foto:



Nova zvezda popularne ‘Vojne akademije’, glumica Anđela Jovanović nije talentovana samo za glumu.

Anđela Jovanović: Zašto sam postala glumica, a ne detektivka

Kćerka čuvenog glumačkog para Branke Pujić i Dragana Jovanovića odlično barata i oružjem, što je nedavno pokazala fotografijom na kojoj drži pištolj.

-Samo hoću da popričamo - napisala je ona.

Da li je reč o novoj sceni u nastavku serije ili je u pitanju privatna poruka, teško je reći.

Ipak, Anđela(24) koju je televizijska publika zavolela kao kadetkinju Svetlanu Cecu Savić u popularnoj seriji “Vojna akademija”, otkrila je za "Gloriju" da je oduvek maštala da bude detektivka.

Mada nije definitivno odustala od upisa na Kriminalističko-policijsku akademiju u Beogradu, nije spremna da zanemari glumu i žrtvuje četiri godine karijere. Međutim, ako bi joj se ukazala prilika, rado bi provodila vreme sa inspektorima na terenu.

Kažu da do 25. godine može da se upiše policijska akademija, tako da ništa još ne znam. Videćemo. U svakom slučaju, ne bih prestala da glumim, to je moja prva i najveća ljubav. Posle glume je muzika, a kriminalistika je na trećem mestu - kaže mlada glumica za "Gloriju".

Anđelini roditelji su ponosni na umetnički rad svoje kćerke, a mama Branka kaže da se Anđela odlično snašla u “Vojnoj akademiji”.

Uvek sam bila ponosna na nju. Zaista je odlična. Dopada mi se što je posvećena ovom poslu, što se ozbiljno bavi njime, a to je jedini način da traje – naglašava Branka.