Anastasija 1. jula u Kombank areni


Pevačica moćnog glasa koju su nazvali belom ženom crnačkog glasa, Anastasija, nastupiće u Kombank Areni u Beogradu 1. jula.

“Im Outta Love”, “Paid My Dues”,”Left Outside Alone”, “Sick and Tired” i dalje su među najtraženijim pesmama mnogih radio stanica i sa pravom se može reći da se već nalaze među hitovima svih vremena.

Do sada je prodala više od 85 miliona albuma širom sveta.

Smatra se za jednu od poslednjih ikona svetske muzičke scene i uzor je ženama širom sveta jer je javno govorila o ličnoj borbi sa ozbiljnom bolešću koja joj je usporila karijeru.

U 2009. godini dobila je prestižno priznanje “World Artist Award”” od udruženja “”Women’s World Awards”” kao uticajni izvođač, a u znak priznanja njenog decenijskog humanitarnog truda na polju podizanja svesti o raku dojke, Anastasija je postala druga žena ikada kojoj je uručena nagrada “”Humanitarian Award”” na dodeli nagrada “”GQ Men Of The Year Awards” 2013. godine.

Prvi album “”Not That Kind”” (objavljen 2000. godine) imao je ogroman komercijalni uspeh, a glavna pesma “Im Outta Love” bila je najslušanija pesma te godine.

Naredne godine osvojila je priznanje za svetski najprodavaniju novu pop pevačicu “”World’s Best-Selling New Female Pop Artist”.” Stazom uspeha nastavila je albumom “”Freak of Nature”.”

Posle uspešnog izlečenja od tumora, vratila se na scenu 2004. godine sa albumom ““Anastacia”” koji je postao najprodavaniji album u velikom broju zemalja i drugi najprodavaniji album u Evropi, za kojim je usledila kompilacija “”Pieces of a Dream”” 2005. godine, zatim 2008. album “”Heavy Rotation””, 2012. album “”It’s a Man’s World”” sa obradama pesama muških rok izvođača, a prošle godine vratila se na scenu sa šestim studijskim albumom “”Resurrection””.