Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger proslavili 4 godine braka: Evo šta je fudbaler poklonio supruzi (foto)

Autor:

13.07.2020 14:18

Foto:

Foto:



Bastijan se zaista potrudio da osvoji srce naše lepe teniserke...

 

Srpska teniserka Ana Ivanović  tokom svoje karijere osvojila je dosta titula, a više puta je čak proglašena najlepšom sportiskinjom sveta. Ipak, u najvrednijoj nagradi života Ana uživa i dan danas. Reč je naravno o ljubavi sa nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom sa kojim je stupila u brak  12. jula 2016. godine.

Poznati par proslavio je četvrtu godišnjicu braka sklopljenog u Veneciji. Od tada pa sve do danas njihovoj ljubavi se divi ceo svet, a takođe važe za jedan od najskladnijih bračnih parova. Kao kruna njihove ljubavi su i dvojica sinova Leon i Luka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on Jun 26, 2020 at 11:25am PDT

Vezu srpske teniserke Ane Ivanović i nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera mediji su otkrili početkom septembra 2014. godine, a tajnu o njihovoj romansi je odao trener košarkaša Bajerna Svetislav Pešić.

— Moj prijatelj Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanović su u emotivnoj vezi, upoznala ih je moja ćerka Ivana. Neka se deca vole i drže za ruke! — rekao je tada Pešić.

Vest je odjeknula kao bomba i od tog trenutka svi su želeli da znaju sve detalje njihove veze.

Ipak, na početku nije bilo lako. Nemci se nisu mirili što Bastijan nije sa, sada već njegovom bivšom Sarom Brander, dok je Aninim fanovima iz Srbije trebalo vremena da ga prihvate kao srpskog zeta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bastian Schweinsteiger (@bastianschweinsteiger) on May 10, 2020 at 8:18am PDT


Bastijan je vrlo brzo na sve načine počeo da pokazuje svoju ljubav prema Ani.

Prvo je na kopačkama ispisao njeno ime, datum početka veze s njom (5. 9. 2014) i „dušo“, reč kojom se obraća svojoj devojci, iznad srpske zastave.

Švajni je počeo da prati Anu širom sveta, dok joj je iz publike pružao podršku i navijao iz sveg srca s tribina.

Danas, posle četiri godine neizmerne ljubavi i pažnje proslavljaju godišnjicu od crkvenog venčanja, a srpski zet je na svom Instagramu objavio i trenutak dok je birao najromantičniji poklon za svoju suprugu — cveće u najrazličitijim nijansama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bastian Schweinsteiger (@bastianschweinsteiger) on Jul 12, 2020 at 3:52am PDT

- Pravim jedno malo iznenađenje za Anu. Koji cvet će joj se najviše svideti? - napisao je Bastijan ispod fotografije.

Fanovi su ovu objavu dočekali sa oduševljenjem, a verujemo da je i Ivanovićeva uživala u romantičnom i pažljivo odabranom poklonu svog supruga.

goran.anicic

Autor