Ana i Predrag Rajković doputovali u Beograd: Sve je spremno za dolazak bebe (foto)

Autor:

23.05.2019 14:45

Foto:

Foto:



Fudbaler Predrag Rajković (23) s nestrpljenjem iščekuje da postan tata budući da njegova supruga Ana (23) svakog trenutka treba da se porodi.

Predrag i Ana Rajković: Jedva čekamo da stigne sin

Par se verio u junu prošle godine, a zatim posle samo dve nedelje i venčao uskoro će postati roditelji dečaka, a golman fudbalske reprezentacije Srbije i izraelskog Makabija za "Gloriju" je otkrio da li mu se ispunila želja s obzirom na to da će dobiti naslednika

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Predrag Rajkovic (@rajkovicpredrag) on Apr 8, 2019 at 11:34am PDT

Predrag i Ana Rajković jedva čekaju da postanu roditelji: Teško nam ide dogovaranje oko imena

-Postao sam nestrpljiv otkako smo saznali pol, jer jedva čekam da sina učim da igra fudbal, kao što je mene moj otac. Otkad sam saznao da ću postati tata, imam duplo veći motiv i želju za sve što radim. Pred svaku utakmicu pomislim na sina - rekao je Predrag za naš magazin, a Ana je otkrila da će beba na svet stići u Srbiji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Predrag Rajkovic (@rajkovicpredrag) on Jan 22, 2019 at 10:24am PST

Ana Rajković ponosna na supruga: Poljupci i nežni zagrljaji na terenu (foto)

-Odlučila sam da se porodim u Beogradu, tako da se na kraju fudbalske sezone vraćamo u Srbiju. Nadam se da ćemo beba i ja ubrzo nakon porođaja moći da letimo i da ćemo svi zajedno otići u Izrael - rekla je nedavno Ana za "Gloriju".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Predrag Rajkovic (@rajkovicpredrag) on May 11, 2019 at 12:29pm PDT

Predrag i Ana Rajković: Nasmejani mladenci krili veliku tajnu

Kako se vreme porođaja približilo, a Predrag završio obaveze prema izraelskom klubu, srećni par se uputio ka srpskoj prestonivi, o čemu je buduća mama obavestila svoje virtuelne prijatelje.

- Konačno u našem Beogradu. Može i sneg u maju da pada meni je najlepši grad na svetu - poručila je gospođa Rajković po dolasku u svoju zemlju.