Amal i Džordž Kluni: Kraj ljubavi?

Autor:

24.01.2019 15:18

Foto:

Foto:



Prema pisanju The Mirror poznati holivudski par Džordž i Amal Kluni uskoro bi mogli da stave tačku na svoju četvorogodišnju ljubav, a razvod bi bio "težak" 450 miliona evra.

Amal Kluni: Prvo predstavljanje Ele i Aleksandera (foto)

Službene potvrde još nema, ali kako navode mediji, Amal je nakon žustre svađe sa suprugom otputovala na Sardiniju, a na put je povela i njihove blizance Aleksandera i Elu.

Ovo je naljutilo Džordža koji nije prestajao da joj šalje SMS poruke tražeći od nje da mu dopusti da vidi svoju decu.

Kako je Džordž Kluni osvojio Amal: Od propalog prvog sastanka do velike romanse

Američki mediji navode da je Amal suprugu odgovorila na poruku saopštivši mu da ukoliko bude želeo da vidi decu moraće da spava u gostinskoj sobi na imanju na Sardiniji i da mu neće dozvoliti da joj se približi.

Ova vest iznenadila je mnoge, a obožavaoci tvrde da je reč o lažnom traču budući da su se Džordž i Amal nedavno pojavili zajedno na svečanosti koju su priredile Ujedninjene nacije. Par je izgledao srećno i zaljubljeno.

Nikad zaljubljenija Amal Kluni: Bila sam uverena da ću ostati usedelica, a onda sam upoznala Džordža (foto/video)

Amal, koja već nekoliko godina radi kao ambasador UN na brojnim humanitarnim projektima, izjavila je nedavno da je godinama unazad maštala o savršenom muškarcu kakav je njen suprug.

Amal i Džordž Kluni: Zaljubljeni kao prvog dana (foto)

-Pet godina kasnije, ništa se nije promenilo. On je osoba kojoj se u potpunosti divim i zbog čijeg osmeha se uvek “rastopim” - izjavila je svojevremeno Amal.