Aleksandar Radojičić: Svet bi bio lepše mesto kad bismo svi menjali svoj mikrosvet

Autor:

14.10.2016 22:04

Foto:

Foto:



Aleksandar Radojičić je sa razlogom jedan od najpopularnijih glumaca mlađe generacije. Proslavila ga je uloga Balerine u filmu „Montevideo, Bog te video!“  a onda je svoj talenat nastavio da dokazuje u brojim filmovima i televizijskim ostvarenjima kao što su  „Vojna akademija“, „Plavi voz“, „Pare ili život“.. 

Uprkos popularnosti ostao je skroman i na zemlji, a najznačajnija uloga mu je uloga oca. Naime, Aleksandar ima trogodišnju ćerku Aju i često ističe koliko je ponosan na nju.

-S vremena na vreme okačim sa ćerkom fotografiju na društvene mreže. Trudim se da joj se ne vidi lice, da se ljudi ne vezuju za nju konkretno već za nas odnos, rekao je svojevremeno glumac za jedan beogradski medij.

Talentovani glumac je odlučio da na još jedan način doprinese sreći svoje mezimice i svih onih do kojih mu je stalo. Naime, on se priključio akciiji koju "Vanagiv - jer je tuđa sreća i moja sreća"

- Pokušavam da nađem odgovore kako bih postao bolji čovek za sebe i ljude u svom okruženju, bolji otac, bolji brat, bolji sin, bolji prijatelj - rekao je Radojčić. - Kada bi svako razmišljao i pronašao te odgovore, svet bi bio bolje mesto za život. Ne treba da razmišljamo da li mi treba da promenimo svet, ali možda možemo da promenimo naš mikrosvet - rekao je glumac za "Novosti".

Komentari. (0)

Loading