Aleksa Jelić: Kako je baletan i muzičar postao baštovan u akciji (foto)

Autor:

27.05.2017 13:55

Foto:

Foto:



Pevač i baletski igrač Aleksa Jelić ne libi se da zasuče rukave i obavi kućne poslove, što je i pokazao kad je objavio fotografiju kako kosi travu u dvorištu.

-Pevam, igram, kosim - napisao je i izazvao oduševljenje svojih pratilaca.

Aleksa Jelić: Nemam vremena za amaterizam, nepoštovanje i loše stvari

Sin gitariste i pevača "Yu grupe" Dragog Jelića trenutno radi novi album, kojim želi da pomeri granice.

Srecan rodjendan najboljem tati na svetu!! ? ❤ #lovemydad #jubilej #70

A post shared by ALEXANDRUM (@aleksajelic) on May 17, 2017 at 8:32am PDT

Spremam ga od februara 2015. i ne znam ko je nestrpljiviji: moji roditelji, koji imaju samo reči hvale, ili ja. Rad od dve i po godine nije mali, ali koliko je važno kad će da izađe, bitno je i da sve bude sto posto spremno, nema mesta improvizaciji, sve mora da funkcioniše i da bude u skladu. Iskreno, nikada do sada nisam imao ovakve pesme, koje je radio Đorđe Nejković. Takođe, nikad pre nisam imao ni ovakvu produkciju, tekstove i saradnike. Ovog puta neću biti skroman ako kažem da će to biti jedan od najboljih albuma u regionu. Reč je o velikoj promeni, u muzičkom i vizuelnom smislu. Nema kompromisa, nema podilaženja - rekao je Aleksa za "Gloriju".

Uvek mu je bilo draže da ide putem kojim se ređe ide i da ne misl o tome šta je rekao ili kako je postupio. Pušta da ga vetar ponese a loša reč ili postupak odnese.

Cujte i pocujte i sutra SVI na izbore izadjite!!! ?? #serbia

A post shared by ALEXANDRUM (@aleksajelic) on Apr 1, 2017 at 10:38am PDT

Inspiriše li vas negativna kritika?

Aleksa Jelić: Voleo bih da postanem roditelj i radim na tome

Uglavnom da. Nemam problem da prihvatim kritiku, to jest ne talasam previše ni kada me hvale, a ni kada kude. Od ljudi sam koji ne klonu kada dobiju negativan komentar, već izvučem pouku iz toga i nastavim dalje. A šire gledano, kritika kao energija je vrlo zeznuta. Kad se odomaći u čoveku, menja pogled na stvari, dešavanja, sam život. Tad čovek nije svestan da sve što kritikuje kod drugog ima u sebi - tvrdi Jelić za magazin "Gloria".

Komentari. (0)

Loading