Alek i Hilarija Boldvin oduševljeni, fotografija otkrila sve! (foto)

Autor:

02.03.2021 18:50

Foto:

Foto:



Pre samo nekoliko meseci, 8. septembra 2020. godine, Alek Boldvin i njegova supruga Hilarije postali su roditelji preslatkog dečaka Romeo Alehandro Davida. Ponosni roditelji često fotografije sa svojim naslednicima objavljuju na Instagram profilu, a njihova sreća zaista je očigledna.

Međutim, kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da su Alek i Hilarija ponovo postali roditelji. Naime, supruga Aleka Boldvina iznenadila je svoje pratioce kada je objavila fotografiju porodice uz opis '7' što je svima jasno pokazalo da je njihova porodica bogatija za još jednog člana, istu sliku ojbavio je i čuveni glumac uz opis 'Moj život'.

Hilari Boldvin sa porodicom, foto: Instagram prntscr

Prelepe vesti usledile su samo pet meseci nakon što je otkriveno da je Hiliraji na svet donela još jednog sina, nakon dve mukotrpne godine borbe za potomstvo i dva spontana pobačaja. Da je informacija o proširenju njihove porodice tačna, potvrdio je izvor blizak njihovoj porodici za magazin 'People', ali nije otkriveno da li je mali dečak usvojen ili ga je na svet donela surogat-majka.

Interesantna je bila i objava supruge slavnog glumca pre nedelju dana, kada je podelila snimak na pomenutoj mreži na kome se mazi sa novorođenom bebom uz opis 'Zahvalnost', međutim, to nije privuklu preveliku pažnju javnosti, verovatno zbog toga što su svi mislili da je na snimku zapravo njen najmlađi sin.

Pročitajte i Sreća u porodici slavnog glumca: Alek i Hilari Boldvin dobili četvrto dete (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Inače, Alek i Hilarija venčali su se 2012. pošto je glumac gotovo deset godina proveo sam posle razvoda od prve supruge, glumice Kim Bejsinger. Pomislio je da nikada više neće naći ljubav, ali to se promenilo kad je sreo 26 godina mlađu Hilariju, u leto 2011. Kako su tada pisali strani mediji, glumac je navodno uočio instruktorku joge, te joj je prišao rekavši: „Mislim da se znamo“. Potom joj je uručio vizitkartu i nekoliko dana kasnije njegova buduća supruga pozvala ga je na piće. Prvi put su se zajedno pojavili i potvrdili vezu na crvenom tepihu na dodeli nagrada ,,Tony“, a već narednog juna jedno drugom izgovorili su sudbonosno „da“.