Adel smršala 45 kilograma

Britanska pevačica Adel (32) doživela je neverovatnu transformaciju kada je smršala 45 kilograma, pa sada s ponosom pokazuje svoj novi izgled. Jedna od najpopularnijih pevačica današnjice proslavila je 32. rođendan, a na društvenim mrežama zahvalila se obožavaocima na čestitkama uz novu fotografiju na kojoj se vidi koliko je poradila na svom izgledu, dokazujući da je višak kilograma za nju prošlost.


Pevačica, koja se prošle godine razvela od supruga, biznismena Simona Koncečkog, kom će morati da isplati polovinu svog bogatstva jer nisu potpisali predbračni ugovor, pozirala je u kratkoj crnoj haljini, koja je istakla njenu novu figuru.

– Hvala vam na ljubavi i rođendanskim željama. Nadam se da ćete svi ostati sigurni i zdravi tokom ovog ludog vremena. Želela bih da se zahvalim svim medicinskim radnicima koji nas čuvaju dok rizikuju svoje živote! Vi ste zaista naši anđeli – napisala je Adel uz fotografiju.

Adel na dodeli Grammy nagrada 2012. godine

U komentarima ispod najnovije fotografije nastavile su da se nižu rođendanske čestitke namenjene pevačici balada, ali i komplimenti na račun njenog izgleda.

 

Autor: I. A.
Foto: Getty Images / Guliver
Podelite sa prijateljima:
Tagovi