Adam Levin postao tata

Autor:

23.09.2016 10:07

Foto:

Foto:



Frontmen benda "Maroon 5" Adam Levin i njegova supruga, namibijska manekenka Behati Prinslo dobili su ćerkicu!

Tridesetsedmogodišnji muzičar, koga je magazin "People" 2013. proglasio za "najseksi muškarca na svetu", pre nego što je upoznao Behati, imao je vrlo buran ljubavni život.

Bio je poznat po tome da je uvek u društvu lepotica, a najčešće manekenki. Teniserka Marija Šarapova, modeli kao što su Dženin Habek, Nina Agdal i Ana V, glumice Arijel Vanderberg, Amanda Seton i Anđela Beloti, samo se neke od  njih.

Veza  sa Behati je takođe bila burna. Par je u nekolika navrata raskidao, da bi se konačno venčali 2014. u Los Kabosu, u Meksiku. U aprilu su Adam i Behati najavili da očekuju prinovu, a redovno su preko društvenih mreža obaveštavali svoje pratioce o tame kako trudnoća napreduje...

Week 20 and I'm finally popping! #impregnanttoo

A photo posted by Adam Levine (@adamlevine) on May 3, 2016 at 4:17pm PDT

Nekadašnji ženskaros se očigledno promenio. U jednom intervjuu je tako izjavio:

- Spreman sam da budem otac. Rođeni smo da budemo roditelji, zapravo to je jedina naša svrha u životu. Sve ostale stvari su super, ali nije to razlog nešeg postojanja.

Porođaj je prošao i najboljem redu, mama se oseća odlično, a par je objavio ime ćerkice - Dasti Rouz Levin.

Adamovi prijatelji i kolege, s kojima čini žiri muzičkog takmičenja "The Voice", Farel Vilijams, Gven Stefani i Blejk Šelton su mu među prvima čestitali na prinovi. O tome kaakv će Adam biti otac, Farel je izjavio:

- Mislim da će biti sjajan tata. On ima takmičarski duh i angažovan je u svemu čime se bavi, pa tako mislim da će biti vrlo posvećen svojoj ćerki. A znam i da će je obožavati!

Adam se nekoliko puta oprobao i u ulozi glumca. Neka od najpoznatijih ostvarenja u kojima je igrao su indi film sa Kirom Najtli "Begin Again",  prva sezona serije "Američka horor priča", TV serija "Elementary"....

 

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading