Aca Lukas otvoreno o pomirenju sa Sonjom: Kad su ljubav i emocije u pitanju...

Autor:

22.04.2019 21:30

Foto:

Foto:



Kada je pre dve godione proslavljao sedam godina braka sa Sonjom, muzičar Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, za magazin Gloria otkrio da u njihovom braku ima turbulencija, ali da ih uspešno rešavaju.

Aca Lukas: Sa Sonjom sam prvi put osetio potrebu za porodičnim, mirnim životom

- Turbulencija ima kao i kod svakog para, samo što su kod nas potresi, kad do njih dođe, malo jači, pošto smo oboje prilično temperamentni. Ipak, sve smo do sada uspevali da prebrodimo, navikli smo jedno na drugo i prilično smo stabilni - ispričao je tada pevač.

Aca Lukas: Ćerke savetujem da beže od budala i ludaka

Nije prošlo mnogo, a par se upustio u buran razvod uz mnoštvo uvreda izrečenih u javnosti. I ta oluja je propšla, oboje su "spustili lopte" i sad su prema pevačevom priznanju u prijateljskim odnosima.

Uloga za koju se dugo pripremao: Aca Lukas postao deda

Ipak, kako je svojevremeno govorio da je Sonja njegova velika ljubav, žena uz koju je prvi put osetio potrebu za mirnim porodičnim životom, mnoge kopka da li postoji mogućnost da par obnovi romansu.

Aca Lukas se kaje zbog Sonje: Uvek priznam kad pogrešim

- Mislim da ne, ne zato što ja neću, nego imam osećaj da to ne može da bude to. Ako se desi, onda ću javiti da se desilo, ali kad su ljubav i emocije u pitanju niko ne može da tvrdi: "E, to je tako i kraj" - rekao je pevač za "Premijeru".

Maja Gašić

Autor