Milica Dabović ne napušta Srbiju: Beograd volim više nego sebe

Autor:

22.09.2021 13:52

Foto:

Foto:

Košarkašica Milica Dabović nastoji da sačuva vedrinu, iako je iza nje vrlo težak period



Milica Dabović se sprema na još jednu godinu aktivnog bavljenja košarkom, a svoju karijeru nastavlja u Tirani, gde je već stekla lepa iskustva.

Pročitajte i Nije bila šala - Milica Dabović zaista uživa u Albaniji!

- Ljudi dole me vole i cene, i vole da uče od mene i te devojke me obožavaju zaista. I te trenere koje sam imala, prelepo iskustvo - kaže Milica o svom iskustvu u Albaniji, prenosi Kurir.

Uprkos spekulisanju medija da planira da se tamo trajno preseli, Dabović je za Gloriju rekla da to ne dolazi u obzir, te da srpsku prestonicu nikad ne bi napustila.

- To je laž! Beograd volim više od sebe - demantovala je jučerašnje naslove.

Pročitajte i Prokletstvo porodice Dabović

Dalibor Danilovic

 

- Najlepši je osećaj kada sam u svom rodnom gradu, među ljudima koji te vole - rekla je za Kurir i objasnila svoje planove.

- U novembru idem u Tiranu, potpisala sam na još jednu godinu i nadam se da je to poslednja godina, koja mi preteško pada jer treba opet da se odvajam od Stefana, a to mi je katastrofa. Nije mi dobro, ne želim da idem iz Beograda uopšte, da nastavljam tu agoniju. Želim da dete normalno ide u školu. Izgasili su mi stranicu prodaje, preko koje sam prodavala brend na kojem ja radim, pa je ta prodaja naravno tako i stala. Nemam nikakvih izvora prihoda, mom detetu je dečiji dodatak 3.000 dinara, i to je sve što ja zarađujem ako nešto ne prodam od brenda koji ja izrađujem. Večito neka borba, neki haos - rekla je proslavljena košarkašica.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading